İnstagram kategorisi ile ilgili düzenleme yapılması şart.Bugun burada bir konu açsanız herkes taban fiyatlara itiraz eder.5 TL yapın demiyorum takipçiyi ama 10 TL Çok İdeal.
Heleki gelelim instagram oto beğeni fiyatlarına.Birinin 10.000 Oto Beğeniye ihtiyacı olsa alması gereken fiyat mecburi 1 K x 300 den 10x300 = 3000 TL.
Kusura bakmayında burada hiçbir enayi oto beğeniye 3000 TL bayılmaz aylık.Ki konu açın o konu düzenlemesinden sonra forumda sanmıyorum 1 elin parmağını geçmez 5 k-10 k otobeğeni alan müşteri sayısı.Altını çiziyorum bunu satıcılara sorabilirsiniz ve yıllardan bahsediyorum 2-3 senedir bu düzenleme var ve geçmez bir elin parmağını idda ediyorum.Sanırım Samet mod olduktan sonra fiyatları o şekilde düzenledi.Ancak samet gibi paso ünlülerle çalışan kişi sayısı burada az.Herkes bir samet değil burasıda açık ve net.Oto beğeni fiyatlarınında 1 K = 100-150 TL Bandına çekilmesi taraftarıyım.
Serbest Kürsü
15
●1.522
- 12-06-2017, 23:13:39oraya açtığımız konu onaylanmıyor hocamYeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-06-2017, 01:01:53Bence bu konuyu genele çevirelim Cem abi.Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kategori için istenecek bir şey yoktur sanırım
Herkes her telden çalıyor
- 13-06-2017, 01:17:46Hocam konuyu üste taşıma normal üyelerde neden çalışmıyor.En azından 24 saatte bir bile olsa bu getirilse çok iyi olur diye düşünüyorum.Öbür türlü ticaret konularımızın üste çıkması için her seferinde "konu günceldir" diye yazıyoruz bu da gereksiz flood mesaj oluyor ve bu durum konuya giren kişilere güvensizlik oluşturduğu için genel olarak ticaret yapmak istemiyorlar haliyle.
- 13-06-2017, 12:10:48sattığınız tanıtım yazılarından aldığınız ücret ile silver üyelik alabilirsinizmustafams adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer görüşleriniz için, forumda kategorisinde bir konu açar, oradan bildirirsiniz.
Herkes her telden çalıyor