• 22-11-2008, 15:54:17
    #1
    Arkadaşlar webde gezinirken buydum
    KRALOYUN.com En Kral Oyun Sitesi | Bedava Oyunlar
    bu adam bu scripti almış
    OYUNNOKTASI.com En Baba Oyun Sitesi | Bedava Oyunlar
    yapmış bu script paralı değil mi alt tabanı nedir? Çalmış mı nasıl yapmış siz bilirsiniz.
  • 22-11-2008, 15:57:08
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    sanırım ona benzetmeye calısmıs ama tam olmamış bence bence aynı script değil.
  • 23-11-2008, 02:17:16
    #3
    aynisi oldugunu zannetmiyorum ama bilmiyorumda

    ama pekte guzel olmamis yani cocuklar beyenmez gibi kral oyun daha guzel daha renkli cocuklar icin
  • 23-11-2008, 02:54:30
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    sadece benzer bir script yazmışlar ama temayı yapan adamın zevki kötü oldugu için kapkara bir şekil olmuş sadece

    Oyunlara.bibakimmi.com - kral oyun, oyunoyna - Oyunlara.bibakimmi.com - kral oyun, oyunoyna Hoşgeldiniz.. bu site de mesela av arcade kurulu
  • 23-11-2008, 03:31:17
    #5
    Hangi Türk Programmer ; şöyle bir css kodlar ;
    					<td class='kleinDatum'>
    						Salı&nbsp;19.09.
    					</td>
    				</tr>
    				<tr>
    					<td class='kleinHits'>
    						57.486 x oynandi
    					</td>
    muhtemelen kral oyunun ftp sini kırmış ,ya da bi şekilde hacklemiş , scripti komple çekip null halde kullanıyorlardır , çünkü bu sitenin sahipleri(kraloyun) almanyada ve coderları almandır ,
    kleinDatum
    ise : Ekleme Tarihi demektir.
    Yorumları sizlere bırakıyorum.
  • 23-11-2008, 03:45:11
    #6
    Alıntı
    kleinDatum
    1 - adamlar bunu kullanmışlar ama kraloyun bunu kullanmamış
    2 - madem adamlar kraloyunu hackleyecek kadar mükemmeller neden bu kadar kötü bir tema yapmışlar.ki kral oyunu hackleyen bu işi de yapar ben bile yapabiliyorum

    zaten tema hariç çok bir yönü benzemiyor

    resim adresleri bile
    kral oyunun resim adresi şöyle
    bizim elemanlarınki de böyle

    her şeyi olumsuz eleştirmeyelim..
  • 23-11-2008, 03:45:19
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Scriptin alındığı felan yok, site çekme programlarından birisiyle siteyi çekmişler direk Yani ortada script felan yok, site kopyalama var, httrack, webzip işleri yani...
  • 23-11-2008, 03:49:35
    #8
    emin misin? her sayfaya nasıl koydu dersin google reklamlarını?
  • 23-11-2008, 03:54:06
    #9
    Siteyi iyi incelemenizi öneririm...

    OYUNNOKTASI.com En Baba Oyun Sitesi | Bedava Oyunlar böyle bir linkte acaba hangi mantık olabilir ? Eğer bir mantık uyduramıyorsanız böyle bir link sizce nasıl meydana gelmiş olabilir ?