Rica ederim hocam, R10dan başka test edecek arkadaşlarda bulursanız bence çok daha verimli olur.
Php tabanda uğraşmak bence yanlış, kırılması kolay oluyor yada biraz uğraştırıyor. Onun yerine size önerim;
anca ioncube nin yaptığı gibi php ye c dilinde bi eklenti yazarak kırılmazsı zor bi şifreleme yapabilir ama buda kesinlikle %100 önleyemez.
Yola çıkmak durumundayım kendinize çok iyi bakın başarılarınız daim olsun inşAllah
Önerinizi dikkate aldım. ionCube 'nin yaptığı gibi bir php eklentisi geliştirdim. Kendim PHP 7.3 kullandığım için derlemeleri ve testleri php 7.3 sürümü için yaptım. PHPkoru'nun PHP 7.2'de de çalışması için php 7.2 ile de derleyeceğim.
Şu an phpkoru.so dosyası hazır. Sunucuya ionCube kurmak kadar kolay olacak.
Öneriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. PHPkoru 'nun yeni sistemini denemek isterseniz size php eklentisini gönderebilirim.
Yakın bir zamanda R10'da yeni sistemi duyurmayı düşünüyorum. Kullanıcılar kodlarını çevrimiçi araç ile kolayca şifreleyebilecek.
Yeni sisteme ait örnek bir kod:
phpkoru-server.php.txt