• 12-10-2012, 22:09:42
    #1
    Misafir
    Merhaba,

    Scriptlerini kullanıyordum kendilerinin, şu an scriptlerinin kurulu olduğu sitem öncü bir site. Toplist aramasında 2. sayfada.

    Herneyse, projenin sahibi de R10'dandı hatırladığım kadarıyla. Aardvark'a falan bin basan bir yazılım, SEO yönünden de mükemmel. Ancak şimdi sitelerine girmeyi denediğimde:
    http://www.kolaytoplist.com/ böyle olmuş.

    Acaba farklı bir alan adından mı devam ediyorlar? Bilgisi olan var mı?
  • 12-10-2012, 22:25:29
    #2
    Regex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

    Scriptlerini kullanıyordum kendilerinin, şu an scriptlerinin kurulu olduğu sitem öncü bir site. Toplist aramasında 2. sayfada.

    Herneyse, projenin sahibi de R10'dandı hatırladığım kadarıyla. Aardvark'a falan bin basan bir yazılım, SEO yönünden de mükemmel. Ancak şimdi sitelerine girmeyi denediğimde:
    http://www.kolaytoplist.com/ böyle olmuş.

    Acaba farklı bir alan adından mı devam ediyorlar? Bilgisi olan var mı?
    Hocam yarı ah uhlu site (resimler) yarı yemek tarifi (sağ menü) domain adı toplist kafam karıştı
  • 12-10-2012, 22:31:13
    #3
    Misafir
    MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam yarı ah uhlu site (resimler) yarı yemek tarifi (sağ menü) domain adı toplist kafam karıştı

    Site eskiden özel bir toplist yazılımı dağıtıyordu, şu an bu scripti kullanıp Türkiye'de en iyi konuma sahip siteye sahibim. Yazılım sahibini arıyorum, kendisi R10'dandı ancak kullanıcı adını hatırlamıyorum. Siteyi kapatmışlar, işte gördüğün gibi yukarıdaki gibi olmuş.

    Bu durumda, sitemin footer alanından kodlarını kaldıracağım ancak emeğe saygısızlık olmaması açısından kendisinin onayını almak daha doğru olacaktır. Neticede bu işi bırakmış olsalar dahi bu denli başarılı bir scripte imza attıkları için şu an öncü konumda olan sitemde emeklerinin bir değeri bulunmalı. O yüzden arıyorum arkadaşı.