• 17-04-2007, 11:16:33
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Sitem Dmoz listesinden çıkartılmış editöre bunu maille sordum kendisi sitemin kapalı olduğunu ve takip edilecek siteler arasına eklediğini söyledi. Kendisine sitemin hiçbir şekilde kapanmadığını belirttim ve linki tekrar eklemesini rica ettim. Tam 2 haftadır kendisine mail gönderiyorum ne ceap veriyor nede linkimi ekliyor.

    Dmoz da en yetkili kime başvurabilirim acaba. Sanki bilinçli bir engelleme var
  • 17-04-2007, 16:51:42
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ben çözemedim hala bu dmoz u sen girmeyi başarmışın bu bil ebüyük başarı bende sorunlarımı su başlıkta dile getirmeye çalışıyorum kolay gelsin sana işin zor
    https://www.r10.net/dmoz-ve-diger-diz...iye-dizin.html
  • 18-04-2007, 10:50:43
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Girdimde ne oldu şuan listede yokki link.... ve hallende eklenmedi tek çarem kaldı en üst düzeydeki kişilere ulaşıp derdimi anlatmak
  • 18-04-2007, 19:36:39
    #4
    Eğer kontrol sırasında sitenize erişim sağlayamamışlarsa veya siteniz tadilat için falan kapatılmış ise yedeğe çekilir tekrar ki incelemeler sırasında açık olursa siteniz listeye eklenir.
  • 20-04-2007, 01:25:09
    #5
    The Hawk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğer kontrol sırasında sitenize erişim sağlayamamışlarsa veya siteniz tadilat için falan kapatılmış ise yedeğe çekilir tekrar ki incelemeler sırasında açık olursa siteniz listeye eklenir.
    Arkadaşa katılıyorum, en azından linkiniz kesinlikle incelenecek siteler arasında yer alıyor, bundan emin olabilirsiniz.

    -KİLİTLİ-