• 01-03-2007, 20:47:35
    #1
    Arkadaşlar Yeni PR5 Toplist Açıldı Adres :::


    www.ninepointfour.net Herkese Hayırlı Olsun ...
  • 01-03-2007, 21:04:19
    #2
    Submitted URL
    You entered the url: www.ninepointfour.net

    Results from Google
    Site Title: hyperdimensional
    URL: http://www.hyperdimensional.net/

    PageRank: 5/10




    The submitted domain name:ninepointfour.netdoes not match Google results url:hyperdimensional.net
    This Pagerank is not valid!

    Direct url for this result:

    fakeye ebnzıyor
  • 01-03-2007, 21:21:16
    #3
    bilmiorum kardeş ben para ile aldım bu domaini
  • 02-03-2007, 12:46:39
    #4
    domain fake... geçmiş olsun demek düşer bize..
  • 02-03-2007, 18:31:41
    #5
    peki bunu nasıl orjine çevircez
  • 02-03-2007, 20:16:04
    #6
    sen önce sitendeki pr 5 toplist başlığını sil o düzelir madem bilmiyormuşsun artık biliyorsun bundan sonrası kandırmaca olur...
  • 05-03-2007, 02:42:33
    #7
    bu domaini geçen gün bi arkadaşı kandırarak forumfv yi almış adamın pr gerçekte 3 gelecekte ise 4 almışlar elinden siteyi bunu vermişler oda bana satmaya kalktı yada sponsor ol dedi du baalım bu kadar yeni bişi nasıl 5 olur diye bi baktım fake adamı uyardım şifrelerini değiştirdi şimdi

    forum u vermeyecek sanırım adamın sştesini geri verecekti

    dünyada ne 3 kağıtçılar var

    sitenin değerinide söyliyeyim ayıp olmasın siteye 60 ytl olur dediler ama bu fiyat bana imiş

    size ne olur bilemem