• 08-01-2009, 19:55:54
    #28
    Mercedes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    r10 da üye değil, bildiğim kadarı ile burda o kişi ile hiç görüşmedim sadece, bir arkadaşımın firmasında çalışan bir kişiye söyledim nasıl ederiz diye, bana bu kişiyle irtibata geç bende tamam dedim tabi paradan bahsetmeyince, sevinmiştim açıkcası. ne göreyim 400 ytl olunca haliyle sinirlendim.
    ben ilk etapta bir insanlık yapılacağını düşünürken, sonuç hüsran, ama ben bu kişinin editör olduğunu bilsem sonuç itibari ile hemen ismini yazıcam. ama mail bir firma maili olduğu için, karalamak zorundayım, çünkü dediğim gibi mesajda bir başka sahıstan bahsediyor.
    Yukarıda bir başka arkadaşım da yazmış. Farz-ı misal bu hizmeti ücretsiz yapsa bu kadar feryat etmeyecektiniz çünkü bir insanlık yapılıp işiniz görülmüş olacaktı, yanlış mıyım? Değilim.
  • 08-01-2009, 20:01:14
    #29
    Üyeliği durduruldu
    ben bu adamı deşifre ederim gir bakalım müşteri kılığına tel tel dökülür
  • 08-01-2009, 20:13:12
    #30
    Bence adam editör falan değil.

    Sadece sana şunu demiş. "Ben senin siteni adam ederim, gerekli düzenlemeleri yaparım ve uygun şekilde listelenmesi için talep gönderirim, karşılığı da 400 TL'dir"

    Adam kendi yetenekleri karşılığında istemiş bu parayı, gayet de normal bir durum.

    Eğer editör ise dediklerinize katılıyorum ama, çok yanlış.
  • 08-01-2009, 22:06:20
    #31
    Yazıklar olsun emeklerimize yazık tüküreyim ben oyle editore !
  • 10-01-2009, 13:55:45
    #32
    Büyük ihtimal editör degildir. Zaten editör oldugunu kanıtlayan hiç bir bilgi yok, kendisi sitede düzenlemeler yapacağını söylüyor, parayıda ona istiyor sanırım.
  • 10-01-2009, 14:31:32
    #33
    Benim bildiğim kadarıyla Dmoz'a eklendiğinde sonsuza kadar orada kalacaksın diye bir şey yok.Siten uygun değilse,bir müddet sonra silinme ihtimalin de var.Eğer doğal yollardan eklendiysen zaten kolay kolay silinmezsin.Fakat üçkağıtçılara güvendiysek silinme ihtimalimiz yüksek.Bu yüzden ne olursa olsun bu işler için para vermesin kimse.Eklenmek için para verip çakallık yapanlar tuzağa düşer bence.
  • 10-01-2009, 21:42:33
    #34
    Misafir
    Sadece ilk mesajı okuyup yorum yazan arkadaşlar yaptığı yorumları ilgi çekmek için yapıyor sanırım. Nasıl Seo danışmanlığı yapılıyorsa, bu maili atan da Dmoz ekleme klavuzlugu işlerine soyunmuş sanırım. O mesajın neresinde şu katagorinin editörüyüm tarzında yazıyor? Okuyun arkadaşlar lütfen okuyun
  • 10-01-2009, 21:53:07
    #35
    tfaresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    katılıyorum, dmoz 400 ytl'lik bir site zaten değil. Tamam belki alanının en iyisi ama çok daha iyi sitelerden link alınabilir.
    :d:d
  • 10-01-2009, 22:35:39
    #36
    İkilemde kalınabilecek bir durum...

    @Mercedes : xxxx bilişimden xxx xxxxx size detaylı bilgiyi mutlaka vermiştir ve siz ona göre konuyu açmışsınızdır.

    Dışarıdan bakılınca sonuç veren DMOZ optimizasyon = 400 YTL görünüyor
    Siz DMOZ listeleme = 400 YTL diyorsunuz.