Dmoz Editörü bugun 13.00 sıraları siteme giriş yaptı
15
●1.361
- 15-11-2008, 22:37:33Üyeliği durduruldubanada geldiler giriş oldu 1 haftadır bekliyorum mailde gelmedi demekki benıde onaylamadılar ben bu dmoz un editorlerinee .. tekrar basvuru yapayım en iyidi
- 15-11-2008, 22:54:16boşverin arkadaşlar, dmoz falan uğraşmayın. tanıdığınız yoksa hayatta eklenmezsiniz. aylar öncesinde başvurdum sitemle ve hala onay bekliyorum. sitem bir oyunun destek sitesi ve Türkiye'de açılan 2. destek sitesi. ilki zaten dmoz a kayıtlı. bende başvurdum ama hala ses yok.
ama şimdi girdim kategoriye baktım, bir de ne göreyim ! aynı içeriğe sahiç sıradan bir wordpress siteyi kayıt etmişler dizine !
sebebini bilemiyorum. site daha yeni bir site hemde.
yani boş yere uğraşmayın derim. - 24-12-2008, 01:50:39salim59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne zaman başvuru yapmıştın ve editör sitene kaç gün sonra girdi ? - 24-12-2008, 01:59:36Arkadaşlar editör sitenize ilk girişte eklemeyebilir.Dizin kurallarını okursanız sitenizin içeriğine bağlı olarak "güncel olup olmadığı" da dikkate alınır ve editör sitenizi haftalarca bile takip edebilir.
En kötü ihtimalle şöyle düşünün.Editör başvurunuza tıkladı.Sevgilisi aradı kapadı gitti.Eklemedi anlamına gelmez
- 24-12-2008, 02:42:42Üyeliği durdurulduHer editor.dmoz.org sayfasından gelen hitten sonra eklendin eklendin eklenmedin bitersin diye düşünmeyin. Ben bazen 4-5 defa bir siteye giriyorum. Siteyi kaydediyorum. İncelemeye alıyorum. Kendime notlar düzenliyorum. Bazen editor bookmark'a kaydediyorum derken asıl dizine kaydedene kadar 5-6 defa girdiğim oluyor. Bu girişler arasında haftalar bile geçebilir iş durumuna göre. Ancak genel itibari ile "1" kere girilir. İşe yaramaz diye nitelenen siteler sistemden silinir. İşe yarar olarak kabul edilecek sitelere iki veya üç kere müteakip sürelerde girilebilir.
Bu bilgiyi de herkes vermez size. Ancak rahat olun. Siz bunu bilseniz de bilmeseniz de editör site dizinde listelenmeyi hakediyorsa veya etmiyorsa kendi nesnel ve "ODP Guidelines" anlamında objektif yorumunu yapacaktır. Hırpalanmayın buşuna. DMOZ ve editörlerle uğraşana kadar siteniz ile uğraşın. Editör kendi gelir ekler gerekirse. Hatta bizatihi editörün görevlerinden birisidir. Site bulup eklemek.
sebebini bilemiyorum. site daha yeni bir site hemde.