Öneri gönderdiğim kategorinin editörü yok, başvurum incelenecek mi?
11
●823
- 18-10-2008, 11:43:56Bir sitenin 1 yıl boyunca incelenmemesi mümkün. Alt kategorilerin editörleri çok tembel oluyor. Sitenizi olması gerekenin daha üst kategorisine eklediyseniz bazen üst editörler siteyi incelenmesi için alt kategoriye göndermeden direkt olarak bakıp ilgili kategoriye yerleştirdikleri oluyor.KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı bilinçsizler de siteleri belki eklenir umuduyla ingilizce bölüme gönderiyor. İngilizce editör sitenin Türkçe olduğunu gördüğü anda hemen her zaman rasgele Türkçe bir kategoriye sallıyor. Mesela siteniz Türkçe rock konusunda olsun İngilizce bölümüne gönderdiniz, oranın editörü sitenizi Türkçe pencere üreticileri bölümüne sallayabilir.
Siteniz aylarca orada inceleme bekler.
Her gün epostanıza gelen spam maillerine şükrettirecek kadar çok spam site geliyor. Bir firma farklı domainlerle 10-15 tane site gönderebiliyor. Editörlere de hak vermek lazım.
Dilerseniz pm gönderin inceliyim sitelerinizi