Ewet arkadaşlar saldıran kişi mavi_sakal CuRCuNa da askerde olan kardeşi ve gayet hakLı kardeşi dağda teröristlerin peşinde koşuyor koştuğu gibi bugüne kadar kaç şehit verdik kaç ananın oğLu ağLadı ? Haberlerde izledik gördük ve içimizden hepimiz küfür ettik değil mi evet ettik. Botnet kötü bişey dimi ewet kötü birşey başka birilerinin bilgisayarlarıyla site kapatmak Ama bu adam izlemiyor arkadaşlar . bu adam haberlerde izlediqiyle kaLmıyor bir şekilde intikamını alıyor bu botnet gibi bir kötü birşey olsada ben arkasındayım sonsuza kadar bu arkadaşı bu davranışından dolayı tebrik ediyorum. tüm konularada bu dos yüzünden açılan konulara aynı görüşümü yazdım yine yazarım. Ben şunu merak ediyorum Bizim Türk mod'lar Dmozda bunları izleyerek kendi içleri vijdanları nasıl rahat ediyor anlamış değilim.
Haksız yere Türk sitelerinin Dizinden kaldırmalarını Bakıp izlemek yerine bu arkadaş bu yolu seçmiş. heLaL oLsun diyorum !
Dmoz Dos yiyor
105
●6.524
- 24-06-2008, 01:57:58Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 24-06-2008, 02:22:40heLLWeapOn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CurCuNa cok yakın bir dostum.. yaklasık 1 ay once askere gonderdik manisa kırkagaca gitti.gittigi gun beraberdim en son ve 2 gun once izin almıs msnden yazıstık cam actı ve gittigi gunku kilosu ile gordugum kilosu arasında en az 15 kilo fark vardı..Agır bir egitimden geciyorlar yani su anda orda.. Neden peki ? Bizleri bu Pkk denen illetten kurtarmak icin onlarla savasmak icin sadece CurCuNa degil bu binlerce askerimiz bu ugurda hayatlarından vazgeciyorlar..
Ayrıca botnet iyi bişeymi tabiki kotu birşey bunu kimse tasvip etmiyor fakat mavi_sakal uzun zamandır botnetlerini kapalı tutuyordu ve bu olay icin yeniden botnetini actı ve dmoz.org a saldırıya basladı..
Amac bot beslemek degil amac dmoz.org un yaptıgı serefsizlige tepki gostermektir..
Elimizde gucumuz varsa neden bu gucu kullanmayalım? Bunun neresinde kotuluk var? Dagda askerimiz burda bizler..Bir yerlerden baslamak gerektigini dusunuyorum..
Saygılarla.. - 24-06-2008, 02:36:16Katılıyorum arkadaşımEkinoks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-06-2008, 02:41:28Üyeliği durduruldukanıt arıyorsanız :
dmoz logolu sözde kürdistan bayrağı, bayrağa dikkat ederseniz Türkiye'nin yarısı üst taraf :
http://www.dmoz.org/img/moz/kurdistan.gif
archive.org 2004 yılında almış ilk kaydını :
Internet Archive Wayback Machine
burda 2003 yılı ağustos ayındaki profil görüntüsü :
Open Directory - Profile - sahinler
burda görülüyorki adam işe Türkiye bölümündeki Gaziantepi alarak işe başlamış.
"My name is RIDVAN, I live in Avignon/France. And i love very France. "
işin ilginci burda başlıyor..
Profile - sahinler
bu 2004 yılında profili.o zamanlar kurdish varmış. kurdistan diyede bi bölüm var 13 sitelik.world kurdish ilk bölge editörlüğüymüş.Türkiyeyi eline alamamış daha. 2-3 sıradan bölümde editörlük yapıyor.
son olarakda kurdish bölümü 2002 yılından beri var.ama bu sanırım ırakda 2. resmi dil olmasından dolayıdır.
Open Directory - Profile - helinwelat
helinwelat o zaman editörmüş.
zaten 2003 yılındaki sağ alt köşedeki bayrakta ırak bayrağı olması lazım :
Open Directory - World: Kurdish
kürdistan isminde kategori :
Open Directory - Society: History: By Region: Middle East: Kurdistan
buda diğer pkk bayraklı logo :
http://www.dmoz.org/img/moz/kurdistan1.gif

- 24-06-2008, 02:48:04Yanlış bilmiyorusam ki yanılıyor da olabilirim, KKTC'yi ülke olarak tanıyan ya tek ülkeyiz ya da ender ülkelerden birisiyiz. Yunanlılar ve Kıbrıs'taki Rumlar Türkleri işgalci güç olarak tanımlıyorlar.
Farz edelim ki Yunanlı bir grup, Türklerin KKTC'yi tanımasına kızıp çok stratejik bir Türk sitesine saldırıda bulunuyor ve günlerce söz konusu sitenin kapalı kalmasını sağlıyor. Türk sitesi ise "bot" saldırısına bir çare bulamıyor ve günlerce eli kolu bağlı kalıyor.
Söz konusu durum ile bu durum arasında sizce benzerlik var mı? "Bir tarafta ülke diğer tarafta örgüt, olur mu kardeşim böyle benzetme?" diyenler mutlaka olacaktır ancak ben söz konusu olaya "etkiye tepki" penceresinden bakmanızı öneriyorum.
Bizimkilerin gidip Dmoz'a saldırması da bence bu durum gibi iğrenç. Tıpkı R10.Net'e saldıranların iğrençliği gibi. Tabi R10.Net'e saldıranlara da sorsanız kendilerine göre haklı gerekçeler bulabilirler.
İşin aslı, saldırı bir an önce kesilmeli, söz konusu olumsuz duruma karşı toplumsal tepki oluşturulmalı. Gerçekten PKK propagandası yapıldığı düşünülüyorsa buna karşı buradaki webmasterlar birleşir gerekli adımları atarak DMOZ deifre edilir ama böyle saldırı ile elimize geçecek tek şey Avrupa'dan daha çok şu sözü duymamız olacaktır: "Türkler barbar"
Sizce de bazen bu söylemlerini haklı çıkarmıyor muyuz yaptıklarımızla? - 24-06-2008, 02:57:21Ve bazen pek çok şey güzellikle çözülebilir Aytuğ kardeşimaytuggg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-06-2008, 03:34:51Üyeliği durduruldudmoz kapanmadan incelediğimde ülkeler bölümünde Kürdistan diye bir ülke göremedim.murdock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bölgeler bölümünde var ki bu da çok normal çünkü 100 yıl öncede şu anda Türkiye,Irak,Suriye ve İran kürtlerinin yaşadığı bölgeye Kürdistan deniliyordu.
Bununla ilgili çok çeşitli haritalar mevcut.
Bölgeler bölümünde bu bölgeyi kasten bir harita varsa bunda bir yanlışlık yok.
Ayrıca kürtçe diyede bir dil var.Dmoz sabaha kadar ddos yese o dili oradan kaldırmazlar.
Sanırım asıl sorun ismi geçen editörün bookmark'ındaki siteler ki eğer böyleyse sadece bu sitelerden dolayı dmoz'a saldırı yapılmasının doğru olduğunu kimse söyleyemez.
