heLLWeapOn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ewet arkadaşlar saldıran kişi mavi_sakal CuRCuNa da askerde olan kardeşi ve gayet hakLı kardeşi dağda teröristlerin peşinde koşuyor koştuğu gibi bugüne kadar kaç şehit verdik kaç ananın oğLu ağLadı ? Haberlerde izledik gördük ve içimizden hepimiz küfür ettik değil mi evet ettik. Botnet kötü bişey dimi ewet kötü birşey başka birilerinin bilgisayarlarıyla site kapatmak Ama bu adam izlemiyor arkadaşlar . bu adam haberlerde izlediqiyle kaLmıyor bir şekilde intikamını alıyor bu botnet gibi bir kötü birşey olsada ben arkasındayım sonsuza kadar bu arkadaşı bu davranışından dolayı tebrik ediyorum. tüm konularada bu dos yüzünden açılan konulara aynı görüşümü yazdım yine yazarım. Ben şunu merak ediyorum Bizim Türk mod'lar Dmozda bunları izleyerek kendi içleri vijdanları nasıl rahat ediyor anlamış değilim.

Haksız yere Türk sitelerinin Dizinden kaldırmalarını Bakıp izlemek yerine bu arkadaş bu yolu seçmiş. heLaL oLsun diyorum !

CurCuNa cok yakın bir dostum.. yaklasık 1 ay once askere gonderdik manisa kırkagaca gitti.gittigi gun beraberdim en son ve 2 gun once izin almıs msnden yazıstık cam actı ve gittigi gunku kilosu ile gordugum kilosu arasında en az 15 kilo fark vardı..Agır bir egitimden geciyorlar yani su anda orda.. Neden peki ? Bizleri bu Pkk denen illetten kurtarmak icin onlarla savasmak icin sadece CurCuNa degil bu binlerce askerimiz bu ugurda hayatlarından vazgeciyorlar..

Ayrıca botnet iyi bişeymi tabiki kotu birşey bunu kimse tasvip etmiyor fakat mavi_sakal uzun zamandır botnetlerini kapalı tutuyordu ve bu olay icin yeniden botnetini actı ve dmoz.org a saldırıya basladı..

Amac bot beslemek degil amac dmoz.org un yaptıgı serefsizlige tepki gostermektir..

Elimizde gucumuz varsa neden bu gucu kullanmayalım? Bunun neresinde kotuluk var? Dagda askerimiz burda bizler..Bir yerlerden baslamak gerektigini dusunuyorum..

Saygılarla..