• 25-08-2013, 21:41:08
    #10
    Sanalsaray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Önce ekler, sonra ödersin, sonra kaldırır. Hey gidi hey.

    Editör ismini buraya yazarsan sevinirim şahsen. İllaki r10'a üyedir.. Belkide nick'i bile uyuşuyordur. Mail ile k.adını yazmanı öneririm.

    Sakına para ödeme.

    Yok odemedim Sağol elimde sadece mail adresi var oda

    Kasuogrenci @ gmail . Com
  • 25-08-2013, 21:51:26
    #11
    Misafir
    Webcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok odemedim Sağol elimde sadece mail adresi var oda

    Kasuogrenci @ gmail . Com
    bedava üye olunan bir yere sakın para ödemeyin, dmoz'un forumunda konu açın kategoriyi belirtin gerekli işlemler yapılır.
  • 25-08-2013, 21:57:16
    #12
    bLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bedava üye olunan bir yere sakın para ödemeyin, dmoz'un forumunda konu açın kategoriyi belirtin gerekli işlemler yapılır.
    Teşekkürler dmoz forumu hangisi
  • 25-08-2013, 22:01:24
    #13
    Misafir
    Webcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkürler dmoz forumu hangisi
    çok eskilerden üye olmuştum ama tam hatırlamıyorum.
  • 25-08-2013, 22:26:26
    #14
    Daha önce de benim başıma gelmişti. Dmoz'a ait forum mevcut zaten Google'da dmoz forum yazman yeterli hocam.
  • 25-08-2013, 22:34:26
    #15
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha önce de benim başıma gelmişti. Dmoz'a ait forum mevcut zaten Google'da dmoz forum yazman yeterli hocam.
    Teşekkürler
  • 26-08-2013, 00:49:43
    #16
    bak önce eklettir. sonra ekran görüntüsünü al, delil olarak o ekran görüntüsü ile dmoza şikayet et. parayı da ödeme. bu namussuza bu layık
  • 02-09-2013, 13:39:33
    #17
    Dmoz ile ilgili öneri istek yada bilgilendirme amaçlı paylaşımlarınız için BURADAN
    Suistimal ve spam reportlarınız için BURADAN yararlanabilirsiniz.

    EK : Yaşadığınız olumsuzluklarda öncelikle delillerinizle birlikte suistimal bildirimi yapınız daha sonra diğer platformlarda konu açıp paylaşınız, illegal yaklaşımlarda sonuç alınabilmesi için en doğru yöntemin böyle olacağını unutmayınız.
  • 02-09-2013, 13:55:42
    #18
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Dmoz tam anlamıyla Google arama motorunun başarısız bir projesidir. Google ilk Dmoz sitesini yayın hayatına soktuğunda toplistler popüler, sosyal medya ve imleme siteleri çok itibar görmüyordu. Fakat daha sonra bu tam tersine dönüşünce Google'de mevcut editörlerin haricinde Dmoz'a yeni editör almayı bıraktı. Mevcut editörler bir nevi aralarında örgütlendi ve belirli bir para karşılığında sitenizi eklemeye başladılar. Bu şekilde siz a kategorisinde ki bir editöre para ödediğinizde o editör sizi gerekirse b kategorisine (b kategorisi editörüne talepte bulunarak) ekletebiliyor.

    Bu düzeni bozmak zor çünkü defalarca bununla alakalı Google üst yetkilileriyle görüşsemde herhangi bir yaptırım yapan olmadı.