Site Adresi: http://www.netkeyfim.com
Site Açıklaması: Türkçe ve ingilizce, soru cevap botları ile desteklenen java tabanlı sohbet odaları
Site Kategorisi : World: Türkçe: Bilgisayar: İnternet: Sohbet:
Size Ne Kadar Zamandır Dönülmüyor: 2 Kere daha kayıt etmeye çalışmıştım. 5-6 ay önce.
Sitenizde Yasadışı içerik var mı: Yok
Başvurduğunuz Kategoride Editör var mı: Var
Edit: Karegori editörü ile msnde birebir görüştük. Eklenmeme sebeblerinden bitanesi serverda az user bulunması imiş. Minimum user 50
Dmoz Başvurusu
5
●652
- 11-01-2008, 16:43:00MisafirSohbet kategorisi zor. O kategoride çok şeyler duydum. Belkide millet kıskanclığından, belkide çekemediğinden, belkide haksızlıklardan dolayı yıllardır yazdı. Hele biri baya bi yazıp sonra kendisi editör olup rakip siteleri silmiş kendikileri eklemiş ve ücret karşılığı link ekliyordu. Zaman herşeyin çözümüdür. Belki rakip oluyorsun diyedir. Belkide user sayısını yeni site olduğuna bağlayıp o şekilde yorumlamıştır. Yani bu gün var yarın yok olayı. Herşey olabilir. Ama içimden gelerek söyliyim. Sohbet sitelerinin hepsini toplasan 3 yanlış bir doğruyu götürür ve 1 tane site bile kalmaz.
- 26-03-2008, 23:12:00Minumum 50 mi al işte sacmalık deseydin dizin gönderme basvurusunda böyle bir öngörü yazmıyor sizmi cıkardınız bunu diye.söyleseydin.Ne sanıyorlar bunlar kendilerini iyice sacmaladılar.Editör oldular diye dmoz' umu aldılar Biz türkler birşeyi kıvamında tuttamıyoruz, bu yüzden geriliyoruz ya.Yuh yani.
- 28-03-2008, 00:10:08Üyeliği durdurulduEditörler sürekli kontrol edilmektedir, haksız yapılan silmeler yada kategori değişiklikleri kontrol edilmekte. Bununla ilgili arkadaşımız, editörün almış olduğu karara boyun eğmelidir. Nedenide editörün vermiş olduğu bi limit bulunmaktadır ki bu limitler konulmadığı takdirde dmoz.org anlamını yitirir. Sizin yapıcağınız en güzel şey, editörün söylemiş olduğu karara göre bi irc server bulundurmanız ve tekrar başvuruda bulunmanızdır. iyi çalışmalar.