• 19-11-2012, 01:01:08
    #1
    Arkadaşlar isteğim şudur ;

    Bir adet index sayfası.
    Sonrası tamamen hiçbir arama motoru tarafından kesinlikle indexlenmeyecek bir yapı.

    Örn : hakan.com "siteye girdiğinde bir index sayfası çıkacak. bir yerde gizli bir giriş ikonu olucak ve ikonu tıklayan üye giriş sayfasıyla karşılacak. verdiğim kullanıcı adı ve şifre dışında kimse ne üye olabilecek nede bişe. içerik kesinlikle indexlenmemeli. içerik düzeni kolay anlaşılır cinsden olmalı. yanı html ile bir sayfa yazıp attığımda bile bu sayfası kimse görmemeli. sadece üyeliğine izin verdiklerim.

    Akla yatan biri pm ile ulaşsın lütfen..

    saygılar..
  • 19-11-2012, 02:04:46
    #2
    sayfada girişten başka bir şey olmayacak mı? yani nedir asıl amaç? ne amaçla kullanacaksınız? giriş yaptıktan sonra ne gösterecek?
  • 19-11-2012, 02:17:58
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Sistem hakkında detaylı bilgi verirseniz ona göre yardımcı olabilirim. Ne tür bir amaçla kullanılacak, yapısı ne olacak ? ( Yani bir listemele, sayfalama mı istiyorsunuz , programlama dili ne olacak ? )
  • 19-11-2012, 05:27:47
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Giriş dediğiniz kısım en fazla 30 dakikada yapılabilecek bir şey tasarımıyla vs.
    Eksik bilgi vermişsiniz biraz sistem ile ilgili, burada önemli olan girişten sonra neler olacağı gibi duruyor ancak o konuya hiç girmemişsiniz. daha detaylı açıklama yaparsanız yorumların gidişatı değişir.
  • 19-11-2012, 11:16:01
    #5
    pm gönderdim.
  • 19-11-2012, 19:22:10
    #6
    detay alabilirmiyim.
  • 19-11-2012, 22:33:11
    #7
    -Adminden paneli olmalı, Panelde üye kayıt ve yetki olmalı
    -Admin panelinde sayfa oluşturulabilmesi için html tabanlı olur php olur bir editör olmalı.
    -Adminden oluşturulan sayfalar, sql de kayıtlı olmayan hiç kimseye görünmemeli.
    -Adminde kayıtlı üyelerin her sayfayıda görmemesi gerekli, yani bir sınırlandırma olmalı.
    -Üye adı Ali olan kişi sadece benim atadığım sayfaları görmeli ve üyeyi ekledikden sonra açılan sayfalarıda ona görünür olarak atamadıkça görmemeli.
    -Asp özellikle olmayacak.

    Örnek : Adminden "ali bu sana" diye bir sayfa oluşturdum. Link attım aliye. Ali linki tıklayınca üye girişi istiyecek. Alide o girişi yapınca o sayfa açılacak ve sağında yada sonunda yada footer da diğer yetki verilen sayfaların linkleride olacak.

    Saygılarımla..
  • 22-11-2012, 09:59:29
    #8
    detay ve ücret beklentinizi alabilirmiyim.
    bu işe asp.net ile mükemmel şekilde hızlıca yapabilirim
  • 22-11-2012, 19:18:58
    #9
    site yaptırılmıştır teşekkürler ilgi için.