• 19-10-2010, 23:47:06
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bizim kullandığımız 566 soruluk bir test var. Bu sorunun evet ve hayır olmak üzere 2 ayrı cevabı var. Bu soruların cevaplarına siz buna yanlış olan şıkkı işaretlemişsiniz diyemeyiz, çünkü bunlar herkese göre değişen cevaplara sahiptir. Örneğin Depresyon kategorisindeki soruların cevaplarına bu kategoriye pozitif dğer katacak şıklar işaretlendiyse, Depresyon kategorisinin değeri artar. Ancak depresyonda olan ve olmayan kişilerin verdikleri cevaplar farklıdır. Bu soruların analizi yapıldığında bir kişinin psikolojik kişiliğini gösteren bir tablo elde ediyoruz. Testin içindeki sorular belli bir oranda kategorilere ayrılmış durumda, yaklaşık 20 adet kategori var. Bu soruların doğru olarak işaretlenmesi bir kategoriye girerken, yanlış olarak işaretlenmesi başka bir kategoriye girmekte. Her bir kategorinin cevaplanan sorularının toplamı yapılıp o kategoriye yazılır. Bu sayı 100 üzerindendir. Her kategorinin belli sayı aralıklarında verdiği bir sonuç vardır. Örneğin, TKL kategorisinin değeri 79, bu karegorinin 0-15 arası a, 15-45 arası b, 45-70 arası c, 70-90 arası d, ve 90-100 arası e sonucunu bize vermekte.


    Bizim bu uygulamadan istediğimiz şey şu;

    1. Test internet sitemiz üzerinden "İNDİRİLMEDEN" yanıtlanabilecek,
    2. Yanıtlandığı zaman bu uygulama, testin analizini yapacak,
    3. Detaylı bir veriyi(grafikler ve tablolar ile) bize sunacak.



    Bu şekildeki bir uygulamayı PHP destekli bir serverda kullanılabilecek şekilde yapabilecek arkadaşlar bana ulaşırlarsa sevinirim.


    Konuyu daha önce Programlama bölümünde açtım ancak yeteri kadar ilgi görmedi. Bu yüzden konunun asıl yerinin burası olduğunu ve burada daha çok ilgi göreceğini düşünerek konuyu buraya açıyorum.
  • 20-10-2010, 00:00:48
    #2
    "Bu sorulardan hiç biri doğru ya da yanlış değil"

    "Bu soruların doğru olarak işaretlenmesi bir kategoriye girerken yanlış olarak işaretlenmesi başka bir kategoriye girmekte"

    Sistem pek anlaşılmıyor açıklamalarınızdan. Şu halinde fiyat vermek zor.
  • 20-10-2010, 00:27:53
    #3
    pm atıldı
  • 20-10-2010, 00:46:42
    #4
    octaviusceasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "Bu sorulardan hiç biri doğru ya da yanlış değil"

    "Bu soruların doğru olarak işaretlenmesi bir kategoriye girerken yanlış olarak işaretlenmesi başka bir kategoriye girmekte"

    Sistem pek anlaşılmıyor açıklamalarınızdan. Şu halinde fiyat vermek zor.
    Daha açıklayıcı bir dille yazmaya çalıştım. Kafanıza takılan bir yer olursa sorunuz.

    tanermacit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pm atıldı
    Cevap verildi.
  • 20-10-2010, 00:55:02
    #5
    Asp.net ile yazdırmayı düşünürseniz yardımcı olabilirim.
  • 20-10-2010, 01:05:07
    #6
    Kullandığımız server asp desteklemiyor bu yüzden malesef asp ile yaptıramıyoruz. Bir çok arkadaş asp ile yapmak için teklifte bulundu ancak dediğim gibi php olması şart.
  • 20-10-2010, 01:07:26
    #7
    Merhaba eğlenceli bir projeye benziyor yer almak isteriz.
    teklifimi pm atıyorum
  • 20-10-2010, 16:48:49
    #8
    Üyeliği durduruldu
    pm attım...
  • 21-10-2010, 00:45:55
    #9
    Bütçe aralığınızı pm atar mısınız?