• 23-11-2009, 00:20:03
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    merhaba arkadaslar aranızda elbet vardır bu sistemden anlayan arkadasımız okey scripti olarak bana 350 tl ye verildi kendilerinin tasarladıklarını ve sistemi ilk olarak oyunpiyatta kullandıklarını sölediler sonra ise kendilerine gectigini haklarının sonra oyunpiyatın bu scriptin v4 versiyonunu kullandıgını kendilerinin ise bu versiyonun v2 olarak cıkarttıklarını sölediler sadece sormak istedigim sudur bu sistem wa rez midir ben dolandırıldım mı

    site adresi : http://www.sizdeyiz.com arkadaslar acele yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler ediyorum
  • 23-11-2009, 00:30:31
    #2


    Arkadaş İle Konusulan Geçmiştir...

    http://whois.domaintools.com/oyunsalonu.de
    http://whois.domaintools.com/sanalkahve.com
    http://whois.domaintools.com/gameower.de

    gibi bu oyun sitelerini kullanan sitelerdir...
    version1 olan kahvemix olarak adlandırılan oyun yazılımı iamilkay tarafından bir wa rez sitesine kaptırması sonucunda kırılmıştır..

    version2 sistem yeşil tasarım olup wa rez bir site tarafından dagıtılmasıdır...
    örnek: www.angaraoyun.com
    Oyunu Kapatma Kodu: oyuna girin özel mesaj yazma bölümüne gelin Kime gönderilecek kısma su kodu yazın:
    xxx yyy zzzz abc def hack abc def zzz yyy xxxx
    Mesaj kısmınada su kodu yazın:
    kapat (oyunu kapatır)
    dusur (oyundakileri düşürür)
    admindusur (oyundaki adminleri düşürür)



    http://whois.domaintools.com/oyunsahi.com
    domain: oyunsahi.com
    created: 30-Mar-2006
    last-changed: 31-Mar-2009
    registration-expiration: 30-Mar-2010

    bu wa rez dagıtılan sistemden önce kurulan sitelerdir version2 dir...

    şimdi size sunu sorarız webloaderv8 ***** script ve pacth2 wa rezde dolaşmaktadır..
    wa reze kaptırıldı diye webloader satsınımı durdursun...

    www.freshcik.com/kimdir.html

    kimse kimseye zorla mal sattıramaz ve kimse kimsenin wa rez sistemini düşürdü diyede sistemin satısını kaldırtamaz....

    Sezai Doğan oyunsalonu.de Cengiz Doğan sanalkahve.com
    suanda v3 sistemleride mevcut oyunpiyat v4 cıkarttıgı anda v3 satıs haklarıda dogacaktır...
    bu haktan freshcik.com'da yararlanacaktır..


    Not: Kaldıki arkadaş kahvemixin acıklarının kapatıldıgı sistemi istedi ben kendisine direk acıksız sistem V2 sundum...
    SAYGILAR...!
  • 23-11-2009, 00:45:25
    #3
    bakın ahmet bey ben size sisteminiz ***** mi die sordum tmm siz sistemim ***** degil dediniz bende bunu millete soruyorum heralde bilen arkadaslarımız vardır javadan anlayan arkadaslarımız vardır ben size sitemin ***** olup olmadıgını soruyorum acıklarını kapatıp kapatmadıgınızı sormuyorum warezse ***** satmaktan işlem göreceksiniz ama ben acıklarını kapatıp kullandıgınız bir site olsa idi yani kahve mix sistemini acıklarını kapatıp yayınladık dese idiniz bende size derdim bu kadar fiyat fazla diye ama siz bu sistemi almanyadan yaptırdıgınızı ve hatta 20000 dolara yaptırdıgınızı sölediniz bu konuda yalan söleyemessiniz hatta oyunpiyat için yaptırdıgınızı sonrada siz bu sistemi satısa sundugunuzu sölediniz
  • 23-11-2009, 00:46:44
    #4
    20bin dolar değil 38 bin dolar o konuyuda düzeltelim ozaman
  • 23-11-2009, 00:48:13
    #5
    va ayrıca ben sizin adınızı vermemiştim yada şirketinizin adını cünkü eger haksızsam birsey demeyecektim sadece bu sistemin ben wa rez olup olmadıgını merak ediyorum dedim herhangi birsey sizden ne istedim nede bekledim sadece bilen bir arkadas vardır elbet ortaya cıkar ve bu sistemin wa rez olup olmadıgını söler bu sayede bende milletin sen dolandırılmısın demesinden kurtulurum ve daha cok sisteminizi satarsınız diger satıcılarınızın kafasında da soru işareti kalmaz
  • 23-11-2009, 00:49:50
    #6
    bende kötü birşey demedim zaten düşünceni ortaya dökmüşsün bende ispatladım...
  • 23-11-2009, 00:54:07
    #7
    Byfresh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende kötü birşey demedim zaten düşünceni ortaya dökmüşsün bende ispatladım...
    Tamam işte anlayan birileride gelir işte bu ispatını onaylarsa eger sorun yok müşterilerindede artıs olur bende eyvallah derim size olur biter
  • 23-11-2009, 00:56:24
    #8
    ok problem değil ama problem olan su ilk mesajın komple kalın yazı...
    ve yanlış yerde konu galiba...
    ben burdayım itiraz eden olursa
  • 23-11-2009, 02:18:35
    #9
    Üyeliği durduruldu
    freshcik hiçbir zaman war€ze bulaşmaz herkesten war€z satışı bekle ama freshcikten bekleme scriptini war€ze kaptırdı diye satışını iptal etme zorunluluğu olduğunu sanmıyorum