• 03-10-2024, 09:07:00
    #1
    Herkese merhaba öncelikle. Bu ihtiyaçları karşılayan bir yapı hazırlayan var mı daha önceden? Sıfırdan istemiyorum. Sadece daha önce yapan arkadaşlar varsa hazır bi yapı gerekiyor. Üzerinde geliştirme yapacağım

    Öğrenci Tarafı:
    • Öğrenci Profili: Her öğrencinin kendi profili olacak.
    • Forum: Eğitime katılan öğrenciler, birbirleriyle ve eğitmenle forumda iletişim kurabilecek, tartışmalar başlatabilecek ve yorum yapabilecek. Direkt mesaj atılabilecek.
    • Erişim Süresi: Satın alınan kursa 1 yıl boyunca erişim sağlanacak, sonrasında erişim kapanacak.
    Eğitmen Tarafı:
    • İçerik Ekleyebilme: Eğitmenler kurslarına video, belge, sunum, HTML5, HP5, SCORM gibi içerikler ekleyebilecek. Test ve sınavlar çeşitli formatlarda hazırlanabilecek.
    • Kurs Yapısı: Konu başlıkları ve alt başlıklar oluşturulup düzenlenebilecek.
    • Gruplandırma: Öğrenciler gruplara ayrılabilecek ve gruplara özel ödevler, duyurular yapılabilecek.
    • İlerleme Takibi: Eğitmenler, öğrencilerin kurs ilerlemesini ve test sonuçlarını görebilecek.
    • Video Ayarları: Videoların indirilebilirliği ve izleme koşulları (sıralı izleme, süre atlama) ayarlanabilecek.
    • Kütüphane Modülü: Ekstra çalışmalar için belge, video veya testlerin yükleneceği bir kütüphane olacak.
    • Otomatik Değerlendirme: Kapalı uçlu sorular otomatik puanlanacak, açık uçlu sorular eğitmene gönderilecek.
    • Test Özellikleri: Testlere süre, çoklu katılım ve soru şıklarının karışması gibi özellikler eklenebilecek.
    • Videolu/Sesli Sorular: Sorular video veya sesli olarak hazırlanabilecek.
    • Online Sertifika: Kursu tamamlayanlara otomatik sertifika verilecek.

    İletişim için Whatsapp
  • 03-10-2024, 09:23:57
    #2
    Rocket-lms.ekursum.com, iletişime geçtim WhatsApp’tan.
  • 03-10-2024, 10:14:52
    #3
    Kurumsal PLUS
    Wordpress ile bu tarz bir sistem yaptık ve ihtiyaçlarınızın tamamını karşılıyor. Onun üzerinden gidebilirsiniz.