• 08-05-2009, 17:08:58
    #1
    Standart özellik sayılan özellikler haricinde aşağıda yazdığım durumlara uygun bir script arıyorum...

    Bu script ile sadece ben ürün listelemeyeceğim ancak isteyenler ve üye olanlar kendi ürünlerini de satabilecekler, kendi galerilerini açabilecekler ve burada kendi ürünlerini listeyebilecekler(Ancak admin eklenebilecek ürün sayısını belirleyebilecek veya sınırlayabilecek). Ürün almak isteyenler gerek satıcıya ve gerekse bana direk olarak soru sorabilecekler. Banka/postaçeki/ eft ile ödeme bilgileri ve paypal ile ödeme alma mutlaka olacak.

    Kısaca açık artırma yöntemi değil ama direk satış yöntemi kullanılacak.

    Elinde bu şekilde yazılmış makul fiatlı bir script olan, yasal ve çalışan bir demo gösterebilecek ve makul bir süre ile teknik destek verebilecek arkadaşların ilgilerini rica ederim.

    Teşekkürler...
  • 08-05-2009, 17:41:36
    #2
    Üyeliği durduruldu
    "makul fiyat" olayını açıklarsanız yardımcı olabilrim size
  • 08-05-2009, 17:45:35
    #3
    Üyeliği durduruldu
    makul yerine bütçem en fazla şukardir deseniz bence daha açıklayıcı olur. Böyle bir işin oluşması iyi ihtimalle 5-6 ay kadar sürer. ona görede hiçte makul bir fiyat çıkmaz
  • 08-05-2009, 23:43:33
    #4
    Üyeliği durduruldu
    asp.net e-ticaret yazılımız bulunmaktadır. 700 tl den başlayan paket fiyatlarımız var.
  • 09-05-2009, 09:37:08
    #5
    BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "makul fiyat" olayını açıklarsanız yardımcı olabilrim size
    sdemirkeser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    makul yerine bütçem en fazla şukardir deseniz bence daha açıklayıcı olur. Böyle bir işin oluşması iyi ihtimalle 5-6 ay kadar sürer. ona görede hiçte makul bir fiyat çıkmaz
    Dikkat ederseniz elinde hazır scripti olan diyorum o bakımdan iş uzun sürmeyeceği gibi halen kullanılan bir script olduğundan maliyetide fazla olmaz diye düşünmüştüm.

    Bu arada diğer arkadaşların uyardığı gibi açıklamakta fayda var. Aklımdaki rakkam scripte göre üç aşağı beş yukarı 500 TL civarlarında. Php olması şart.

    İlginize çok teşekkürler..