Merhaba bir fizyoterapist için randevu sistemi yaptırılacaktır.
Php Randevu
Randevu sistemi şuan için sadece yöneticiler tarafından kullanılacaktır. İnternet sitesi üzerinden randevu alma işlemi olmayacaktır.
- Yönetici panelinde takvim olacaktır ve bu takvimde hangi günlerde hangi saatlerde randevu varsa onu gösterecektir.
- Hasta Tanımlama:
- Her hastanın bir sayfası olacaktır. Hasta bilgileri yer alacak, hangi günlerde randevusu olduğu ve aynı zamanda ne kadar ödeme yaptığı ve kalan ödemenin ne kadar olduğu görünecektir. Örneğin 10 seans gelecektir toplam ücret 3000 tl dir. Bu 3000 TLnin ne kadarını ödedi, ne kadarı kaldı, hangi tarihlerde ne kadar ödeme yaptı.
- Hastaya ait notlar eklenecek açıklama kısmı da yer alması gerekiyor.
- Randevu yönetimi:
- Randevu eklerken kaç seans gelmesi gerektiği ve bu seansların tarihlerini eklenmesi gerekiyor ve bu tarihler otomatik olarak randevu halini alması gerekiyor. 1 hastanın hangi randevulara gelip gelmediğinin belli olması gerekiyor (hasta bölümünde görünmesi için)
- Randevu bölümünde geçmişe dair raporlama olması gerekiyor.
- Cari
Bu bölümde haftalık/aylık/yıllık veya belirli tarih aralıklarında raporlama olması gerekiyor. Ve bu raporlamada şöyle bir hesap yapılması gerekiyor. Örneğin 1 aylık rapor çıktısı aldığımda 20 hasta almışsam o ay içerisinde o 20 hastanın toplam geliri 40.000 tl ise hastaların yaptığı ödemeler içerisinden çıkarılmalı ve kalan kısımda belirtilmelidir. Buradaki veriyi hasta tanımlama kısmında yaptığı ödemelerden sağlayabilirsiniz. - Giderler. Bu rapora ek olarak giderler bölümü olmalı. Günlük olarak bazı giderler girilecek ve bu giderler ay sonu raporunda belirtilecek.
lütfen konu linki ile birlikte PM atınız.
imzamdan bana ulaşın teklif sunalım hocam.