SDINC adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Hocam Yorumunuzu beğendim ve R10+ like verdim.
9 seneye yakın başkasının yanında bu işlerin hamalliyesini muhasebesini alım satımını yapan bir kardeşiniz olarak konuşuyorum, dediklerin güzel şeyler. Demem o ki, tişört tasarımını yapıp satan tisho ile konuşunca ciddi kar paylarından söz etti. Allah daha çok versin inşallah
Zaten baksanız fiyatları yüksek. Kupa baskı da yapıyor yins yüksek. Ve adam 1 numara bana göre. Yanında 20 çalışan var. Maaşlı grefikerleri yazılımcısı var. Kendi ağzıyla diyor pahalıyız biz abi diye.
Toptan dan illallah ettim abim.
Fason iş yapmayı sevmiyorum.
İşçilik + kumaş + iç dolgu = fiyat
Tekstil de 1 lira fazla ol aman bu ne böyle niye yüksek satıyorsun derler.
Ben çözümü ekmek fırını misali yaptım.
Kaliteli ürünü kaliteli ambalaja koyup satıyorum. Parekende Mağazalara 500 adet değil 50 adet yorgan veriyorum. İhtiyacın kadar al diyorum. Özel istediğin varsa başım gözüm üstüne yaparım diyorum millet tercih ediyor. Toplasan 3 ay mazim yok üretim de. Şuan iyi gidiyor.
Bunu ilk alıcıya ulaşmak adına sordum.
Böyle tasarım yapılıp belli başlı dikiş desenlerini koyup oradan seçmelerini isticez. Yada yastık modelleri. Bende ki makina da yorganı ezmeden otomotik dikiyor. Deseni çizmen yeterli.
Ama dediğin sistem E Ticaret sitesi ile ertesi gün hesaba geçicek pos ile olur.
Şuan Valla Billa Tillah Özdileğin 400 liraya sattığını Taç ın 350 Lira sattığı ürünleri ben niye Yarı fiyatına satayım. Çünkü onlar Marka
Aynı ürün daha iyi kalite. Ama niye böyle.
Ben 1 duyulsam 1000 iş olur hocam onun için script olayını sordum. Sonrasında malum reklam optimizasyonları iç seosuyla siteyi şaha kaldırırız. Umudum bu yönde.
Script fikri için misal dedim. Değerli fikirlerinizi merak ediyorum 😊