• 09-12-2016, 05:27:57
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar,

    Biz sunucu kiralama ve web hosting hizmetleri sağlayan bir firmayız ve birakaç adet oyun kurulumuda yapmaktayız.

    2 Oyun için web panel yazdırılacaktır.

    Linux Ubuntu üzerinde açık olan screen'in görüntüsünü alıp server'a işlem uygulatabileceğim, açık olan ekrana start stop yapabileceğim, istenilen dosyanın metin editörü ile editlenebildiği ve istenilen dizindeki dosyaları görüntüleyebildiğim, dosya yükleyip silebildiğim, phpmyadmin bağlantı linki sunup, makine kaynak kullanımlarını gösterebildiğim, buna tüm makinaları ekleyip yönetebileceğim bir admin sayfasıyla desteklenen bir scripte ihtiyaç var. Anlatabildiysem ne mutlu.

    Satışını yaptığım müşterilerime bu paneli kullanmalarını sağlatacağım.

    Eğer bu türde bir script yazabilecek olan bu işi yapan arkadaşlar var ise bana p.m. ile ulaşabilirlerse güzel olur.

    Ücret konusunda piyasa araştırması yapma vaktim olmadı ama uygun bir fiyat aralığı ve pazarlık ile anlaşma sağlanabileceği kanaatindeyim. İyi forumlar.
  • 09-12-2016, 18:57:14
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba

    istediklerinizi yapabiliriz




    İletişim Bilgilerim ;


    Yer : İstanbul / Esenler / Tekstilkent G2 deyiz.
    Skype : live:tekrareden
    Telefon ve Whatsapp : 0531 458 53 03

    Kolaylıkla bana ulaşabilirsiniz
  • 09-12-2016, 20:24:02
    #3
    Merhabalar,
    Counter-Strike
    Teamspeak3
    Metin2
    Minecraft
    gibi bir çok oyunda sunucu bazlı yönetim panelleri ve veritabanı ve eklenti etkileşimli paneller yaptım ayrıntıları tam anlamıyla aktarırsanız. Fiyat ve teslim süresine yönelik net bi dönüş yapabilirim.