• 02-01-2016, 02:00:58
    #1
    Laravel ile
    Gelişmiş içerik editörü olan (resim yükleme dahil)
    Adminde Her içerik sayfasında;
    Title
    Description
    Keywords
    Description2
    İçerik alanı
    URL edit alanı (bazı durumlarda olması gereken url değişebiliyor. ) olacak.

    İçerikler Subdomain olarak görünecek

    Örnek: domain.com/post
    post.domain.com olacak.

    Okunma sayısını tutacak.
    Okunma sayısına göre listeleme yapılacak bazı yerlerde.
    İçerik sayfasında arka planı farklı renk olan içerik alanları var.
    Örnek olarak; yemek tarifinin malzeme listesi gibi 3 farklı renk alanı var. Editörden r10daki code veya php html css alanları gibi.

    Site içi başlığa göre arama

    Memcache sistemi, kategori sistemi ve daha birkaç geliştirmeyi aynı arkadaşla duruma göre yapabiliriz.

    Yukarıdaki özelliklerde anasayfa ve içerik sayfasından oluşan yani 2 sayfalık ön yüzü olan bir script yaptırmak istiyorum.

    Adminde içerik ekleme silme düzenleme ve listeleme olacak.

    Kesinlikle farklı birileri tarafından kolayca geliştirilebilir olacak.

    Birkaç ufak detay daha çıkabilir.

    Fiyat tekliflerini bekliyorum.
  • 02-01-2016, 11:50:39
    #2
    Üyeliği durduruldu
    1. Sıfırdan yazılcak bir sistem mi? yoksa var olan bir sistem üzerine mi geliştirilecek?
    2. Sistem için sununuz var mı? Çünkü subdomain için sunucuda değiklik yapılması gerekiyor.

    2 sayfa olarak olayı bastileştirmişsiniz ama arka planda iyi bir sistemin çalışması gerekiyor ki işler bu kadar basit olsun.

    Konuyla ilgili teklifi özel mesaj ile gönderdim
  • 03-01-2016, 01:14:59
    #3
    Sunucu da herhangi bir değişiklik yapmaya gerek yok. Bu şekilde kullandığımız farklı sistemlerimiz mevcut. Ancak şuan ekibimiz yeni bir projeyi sıfırdan yazmaya müsait olmadığı için bu projeyi dışarıya yaptırmak istiyoruz. Teklifinizi aldım. Değerlendireceğiz.
  • 03-01-2016, 21:46:46
    #4
    Detaylandırılmaya müsait bir proje gibi duruyor. Yuvarlak olarak anlatılmış yerler işe başlayınca detaylandırılabilir. Bu durumda süre 2 hafta ila 6 hafta arası sürebilir. Tasarım olmadığını tema ya da tasarımın hazır olacağını varsayıyorum. 2500-7000 TL arasında tutabilecek bir proje. Tabi ki yapılan projenin altyapısı acemi birisi tarafından yapılırsa, ilerde geliştirmek istediğiniz zaman çoğu yerini çöpe atmanız, baştan yazmanız gerekebilir. Eğer makul fiyatlı ve profesyonel bir çözüm arıyorsanız, detayları görüşmek için arayabilirsiniz. www.portakalyazilim.com.tr adresinden iletişim bilgilerimize ulaşabilirsiniz.
  • 03-01-2016, 23:44:32
    #5
    Üyeliği durduruldu
    KSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sunucu da herhangi bir değişiklik yapmaya gerek yok. Bu şekilde kullandığımız farklı sistemlerimiz mevcut. Ancak şuan ekibimiz yeni bir projeyi sıfırdan yazmaya müsait olmadığı için bu projeyi dışarıya yaptırmak istiyoruz. Teklifinizi aldım. Değerlendireceğiz.
    Apache için wildcard dediğimiz olayın olması gerekiyor ki her subdomain otomatik olarak ilgili alan yönlensin.

    Teşekkür ederim görüşmek üzere