Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var .
5
●196
- 30-10-2024, 17:59:17Dostlar yaklaşık 1 Yıldır etkileşim hizmeti veriyorum manuel olarak 80 Hesap ile . 2 Yıldır sorunsuz kullandığım Twitter hesaplarının %90'inin bugün Yorum ve RTleri gözükmüyor . Hatta Spama bile düşmüyor . Geçen haftada 2 Hesabın başına böyle bir durum geldi onlarınki hala düzelmedi . Nasıl duzeltebilirim bu sorunu . Yada neyden kaynaklanıyor ? Sadece bilgi sahibi olan kişiler yazarsa çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler .
- 30-10-2024, 18:02:11Hocam telefon Wifisi kullanıyorum 3 hesapta bir uçak moduna alıp değiştiriyorum ip adresini . Proxy'i tam olarak nasıl kullanabilirim daha önce hiç kullanmadım . Hesapları patlatma riski var mı ?Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-10-2024, 18:04:44Hesaplar şuanki durumda zaten patlamış sayılıyor hocamCanist1991 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-10-2024, 18:11:51Dolphin Anty Veya MutiAccount gibi uygulamarı bilgisayarına yükleyerek her hesaba girmeden önce mobil veri veya ev internetini kapatıp açarak hesaplara giriş yapabilirsiniz her tarayıcı profilinde çerezleri tutacağı için problem olmayacaktır. Telefonunuzdan sürekli çıkış yapıp aynı ip ve aynı cihaz ile hesaplara girdiğinizde hesaplar Spam'a düşebilir.
