Merhaba arkadaşlar; 2013 yılından bu yana aktif olarak kullandığım Twitter hesabım geçici olarak sınırlandırıldı diyor. 1 haftadır açmak istiyorum ama açılmıyor.
- SMS kodu tanımlı telefon numarama geliyor, kodu giriyorum bu kez beni ara diyor (numaram çıkıyor) beni ara tuşuna basıyorum ama altta İngilizce olarak daha sonra tekrar deneyin uyarısı çıkıyor.
Konu ile ile ilgili yardımcı olacak kimse varmı? Hesabımı kullanamıyorum, mağdur durumdayım. Hesabımı açabilecek arkadaş varsa eğer hakkı neyse teslim etmeyede razıyım. Selamlar.
Hesabim açilmiyor ! ! !
8
●599
- 02-06-2019, 01:30:48
- 02-06-2019, 01:35:15Hocam beklemekten başka çareniz yok, geçici olarak engellenmişsinizdir. Twitter Kurallarınız İhlal etmiş olabilirsiniz, araştırmanız lazım. Dilerseniz mail atarak destek alın, yardımcı olurlar. Dediğim gibi beklemekten başka hiç bir çareniz yok, şahısın açması imkansız.
- 02-06-2019, 01:36:40Üyeliği durduruldutwitter destek ekibine durumu iletin. Aynı durum benim 4 5 kez başıma geldi. 1-2 gün içinde hesabı otomatik açıyor. Destek talebini 3-4 kez tekrarlayın çünkü twitter kendini baya şaşırdı. Umarım açılır hesabınız.
- 02-06-2019, 01:48:10GhostAngel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maili hangi adrese atacağım. Araştırırken İletişim kurabileceğim bir mail adresine rastlamadım.
Sizden ricam lütfen beni yönlendirirmisiniz?beratsonmezler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yada DMden no versem, yönlendirme noktasında irtibata geçmek için yardımcı olurmusunuz lütfen? - 02-06-2019, 01:52:26Üyeliği durdurulduTabi elimden geldiğince yardımcı olurum hocam pm atabilirsinizseo_pr_html adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-06-2019, 01:55:36https://help.twitter.com/tr/contact-us Buradan bir dene istersen yada;seo_pr_html adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Twitter üzerinde teknik sorunların bildirilmesi için help@twitter.com, hesap gizliliği ve benzeri işlemler için privacy@twitter.com ve hesap sorunları için support@twitter.com mail adresleri kullanılabilir. - 03-06-2019, 01:04:272013 yılından bu yana aktif olarak kullandığım şahsi hesabım.
Ciddi anlamda mağdur durumdayım.
Hesabımın açılması konusunda yardımcı olabilecek kimse varsa eğer çok mutlu olacağım. - 03-06-2019, 01:29:48https://help.twitter.com/tr/managing...authentication
burada belki yardımcı olabilecek bir seçenek vardır