• 06-10-2018, 13:47:44
    #1
    Merhabalar ,

    Arkadaşlar 1 haftadan beri hesaplar çok fazla agresif takip limitine takılmaya başladı . 3 gün takip yapılamıyor . Bunun daha az olabilmesi için takip limitlerini nasıl ayarlamam gerek ? Bir de bunun kaldırılması için twitter destek birimine mail atmaya çalışıyorum fakat spam yemiş bir hesap ile giriş yapmanız gerekmektedir diye uyarı veriyor ve hiçbir şekilde mail atamıyorum . İtiraz mailini nasıl atmam gerekiyor ve son zamanlarda olan bu olayı sadece ben mi yaşıyorum ?
  • 06-10-2018, 16:05:40
    #2
    Düşük hesaplarda çok fazla yaşadığım bir olaydı bir süre sonra düzeldi günlük aşırı takip etmemeye çalışın limit 1k seri bir şekilde çok fazla yapınca yiyor. 100 kişi takip edin biraz bekleyin sonra tekrar edin zamana bölerek yapın.
  • 07-10-2018, 00:34:25
    #3
    Takip etme hızını 1800 ms yapın kullandığınız eklentide
  • 17-12-2018, 19:13:15
    #4
    Bunu şikayet edemiyorum twittera hesap takip limiti yiyor şikayet formu oluşturacam ama hata veriyor suspend yediğiniz bir hesap ile giriş yapınız diye . Gerçekten bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı her türlü şeyi denedim ama takip limitine takılıyor sürekli hesap 45k takipçisi olan bir hesaptan bahsediyorum bu arada.