• 23-11-2007, 00:43:08
    #10
    tahsincim bir tanedir.
  • 23-11-2007, 02:19:09
    #11
    Tahsin beyi cms hazır sistemlerden tanıyorum. 1.5 Yıl önce baya bir bu konuda bana yardımı dokunmuştu sabahlara kadar az ugrasmamıştır. Tabi 1.5 yılda ben 1500 tane msn adresi vs değişince unuttuk birbirimizi
  • 23-11-2007, 02:24:53
    #12
    Dr.Wave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tahsin beyi cms hazır sistemlerden tanıyorum. 1.5 Yıl önce baya bir bu konuda bana yardımı dokunmuştu sabahlara kadar az ugrasmamıştır. Tabi 1.5 yılda ben 1500 tane msn adresi vs değişince unuttuk birbirimizi
    Ekle abi Senden iyi olmasın çok yardımseverdir[/SIZE]
    [/SIZE]
  • 23-11-2007, 03:52:39
    #13
    Görüşmek isteyen hatırlamak isteyen insan ekler. aynı şekilde benim içinde geçerli fakat sormadan ekleyerek rahatsız etmek istemem

    dr@aliyilmaz.com.tr
  • 01-12-2007, 03:38:47
    #14
    Türkçe cPnanel 11'i de özelliklerimize ekledik sayılır...Tahsin'in gayretleri ile. Neredeyse tamamlandı. Hatta bir çok kullanıcı (cPnel'in her yerini gezmeyenler) şu an tamamının Türkçeleştiğini bile sanabilir. Sistemin başarılı işlem iletilerinin bir kısmı dışında eksik kalmadı sanırım.

    Örnek MySQL Veritabanları sayfasından ilk bilgilendirme alanı:
    Alıntı
    MySQL Veritabanları

    MySQL Veritabanı sistemi size çok fazla olan verilerinizi düzenli bir şekilde saklamanıza olanak sağlar.Veritabanları son kullanıcı tarafından rahatlıkla okunamaz. Okunması için şifreler yardımıyla bağlantıların kurulup filitrelenmesi gerekmektedir. MySQL Veritabanları günümüzde bir çok sistem için bir gereksinimdir. Bir veritabanını kullanmak için, öncelikle bir tane oluşturmalısınız. Bir Veritabanını sadece ona yetkili olarak atanmış kimliklerle(kullanıcılarla) kullanabilirsiniz.
    İdare eder sanırım
  • 20-12-2007, 04:18:09
    #15
    ben sitemi çok seviyorum. o yüzden asla reklam almadım. host için netbilsis ile görüştüm ve anlaştık. Gerçekten işlerini inanılmaz derecede iyi yapıyorlar. Ilgi 10 üzerinden 10 alır benden. Ama trafiği çok az veriyorlar ya O yüzden mecburen ayrılmak zorunda kalmıştım kendilerinden. Netbilsis - Deniz beye tekrardan ilgi ve alakası yüzünden bu kadar arkadaşın önünde teşekkür ederim. Gelecekte mükemmel olmasını beklediğim bir kaç firma var. 1) greyhosting(ismail bey) 2) netbilsis(deniz bey) 3) kadeweb(kerem) ve bunlar gibi kişilik sahibi olmuş insanlardan kurulu olan şirketler.
    Saygılarımla arkadaşlar. Tavsiye ederim gerçekten bu güzel yeri.
  • 04-04-2008, 15:52:06
    #16
    Netbilsis'te türm sunucularda 8 GB Ram, VPS'ler Virtuozzo, Hat kapasitesinde arttırım.


    Yeni bir yatırım ile tekrar karşınızdayız.

    Bu gece (05.04.2008) Saat 00:00′dan itibaren, tüm sunucularımızda yapacağımız donanımsal yükseltme sebebiyle yayınlarımızda ara ara kesintiler meydana gelebilecektir. Kiralık sunucularımız hariç tüm sunucularımızda (hosting, reseller ve vps sunucuları) gerçekleştireceğimiz donanım güncelleme ve yükseltmeleri kapsamında çalışmamız kademe kademe sabah saat 07:00′ye kadar sürecektir.

    Bu çalışma çerçevesinde sunucularımızn tamamındaki Ramler yine Kingston marka Ramler ile 8 GB kapasitesine çıkartılacak ve bazı diğer donanım yükseltmeleri gerçekleştirilecektir. Çalışma kapsamındaki suncuların tamamı Intel Core2Quad Q6600 işlemciye kavuşacaktır...

    Devamını http://blog.netbilsis.com/netbilsiste-yeni-yatirim.html adresinden okuyabilirsiniz.
  • 07-04-2008, 15:21:41
    #17
    bende bir netbilsis müşterisiyim çokta memnunum herkese tavsiye ederim.
  • 25-08-2008, 16:17:01
    #18
    Blogumuza yeni bir yazı eklenmiştir.

    Alışverişinizin sigortası faturanızdır.

    NETBiLSiS Ltd. Sti. Günceli Blog Archive Alışverişinizin sigortası faturanızdır