• Dün, 22:29:15
    #28
    Bu aralar birşeyler oluyor vps firmalarına bir kaç firmanın siteside ara sıra kesinti yaşatıyor neden bilmiyorum :/
  • Dün, 23:02:46
    #29
    @sufferwithme Konularına bakarsanız, sürekli kendi web sitesini övmeye çalışan, cahillikte doruk yapmış bir zihniyete sahip olduğunu görebilirsiniz. Bu kişiyle Ekşi Sözlük'te tanışmıştık; bana o dönem işsiz olduğunu ve parası olmadığını söylemişti. Kendisine pasif gelir elde edebilmesi için forumumuzun davetiyesini verip aramıza davet ettim. Ancak görüyorum ki tamamen yanlış bir kişiyi foruma almışım; bundan dolayı sizlerden özür dilerim.
    Bu arkadaşın belli ki ruhsal sorunları var; zaten ürettiği videolardan da bunu açıkça anlayabilirsiniz. Kesinlikle ciddiye alıp muhatap olmaya gerek yok.
    Bahsi geçen video:
    https://www.youtube.com/watch?v=G3QUhcpWGjM
  • Dün, 23:23:41
    #30
    backlinkmatik.com
    Adam "hosting firmasının r10 da ne işi var" demiş, admine kadar haksız yere linc etmişler adamı yazık be. Adam %100 haklı, webmaster sitesinde ne işi var abi hosting firmasının?

    Hosting firması gidip sarı sitede ve fiziksel olarak sebze hallerinde broşür dağıtmak suretiyle reklam yapmalıdır
  • Bugün, 00:05:24
    #31
    iyisite.NET
    SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adam "hosting firmasının r10 da ne işi var" demiş, admine kadar haksız yere linc etmişler adamı yazık be. Adam %100 haklı, webmaster sitesinde ne işi var abi hosting firmasının?

    Hosting firması gidip sarı sitede ve fiziksel olarak sebze hallerinde broşür dağıtmak suretiyle reklam yapmalıdır
    Sen de mi düştün buralara kadar hocam.

    Fakirhanemize hoşgeldin.
  • Bugün, 00:15:01
    #32
    böö adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sorunsuz erişim sağlayabilirsin.

    Bu arada arkadaş "buralara kadar düşen" derken ben art niyetli bir şey söylediğini düşünmüyorum. Bence hemen hedef tahtasına koymayın. Burayı küçümsediği için dememiştir. Yapısal olarak bir şirketin internet sitesi ve sosyal medyası olmasıyla elde ettiği müşteriyle yetinebilen güçlü firmalardan bahsediyordur. Ben de ilk başta sizin anladığınız gibi anladım ama o niyette olsa kendisi üye olmazdı.

    Onun demek istediği şey bence şu, ki ben de katılıyorum. Hosting işi çok önemli ve kurumsal bir yapıda ilerletilmesi gereken bir sektör. cPanel'i proxy lisans ile ayarlayıp, bütün hizmetleri crackleyip öyle satış yapan firmaların uygun fiyatlı hizmetleriyle geleceğe yönelik bir büyüme sergilenemeyeceği, bu firmalara güvenilmemesi gerektiğini söylemiş, bu tarzda bir cümle kurmak istemiş olabilir. Çünkü hizmet aldığı firmanın da r10 hesabı var.

    Forumda 0'dan 1 ayda hosting şirketi açanlar var. Ben bir yatırımcı ile ortak hosting, domain ve sunucu işine girdim, 4 ayı geçmiştir ilk somut adımı atalı, öncesinde de 3-4 ay araştırma ve bilgi almakla zaman harcadık. Açık konuşayım çok fazla bilgim yok donanım konusunda da ama öğrendim, öğrendik.

    Sorumluluğu çok yüksek olan sektörlerde adeta merdiven altı işletme gibi hosting şirketi açanlar ve yönetenler var. Hedefinin onlar olduğunu düşünüyorum.

    Bence en güzel açıklama bu olmuş;

    Yazmaya üşeniyordum katılıyorum demek daha kolay teşekkürler