Ganimet Bilişim dökülüyorsun.
25
●3.343
- 27-10-2009, 17:55:36Sn:leonitef Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizle,yanlış anlmayın ama kendinizde de aramasılsınız suçu, forumda ve nette işini layıkyla yapan onlarca yüzlerce firma varken siz yok ganimet bilişim yok ahmet gelişim gibi garip insanlardan alışveriş yapıp sonra herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz inanınki eskiden müşterilerimizle konuşurken alan veya özelliklerdenden konuşurken şimdi ilk sorulan soru ne kadar güvenilirsiniz ya kaçarsanız oluyor,kendi adımıza bundan rahatsız oluyoruz ve kendimizi ispatlama çabasına girişiyoruz neden bu tip ler yüzünden ,araştırmadan almayınleonitef adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrardan geçmiş olsun Saygılar - 27-10-2009, 21:36:31Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.EVETTT GANİMET BİLİŞİMDE
Müşterilerim var web tasarım yaptığım ve ne yapcaklarını bilemiyolar , ganimet bilişimin Telefonları kapalı hiç bir şekilde ulşaışamıyor , müşterileri perişan halde onu bi kenara bırakın müşterimin orada 5 adet domaini var şimdi bu insnalar işi bırakıp giderler ise domainler büyük ihtimal boşa çıkacak ki, benim görüşüm işi bırakıp gitme riskleri yüksek, sanırım 3-4 gündür erişim yok sitelere. - 27-10-2009, 21:40:52Macrohosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa katılıyorum yani böyle bir yeri nerden buldunuz da nerden hizmet aldınızda nasıl mağdur oldunuz. - 27-10-2009, 21:52:14Üyeliği durdurulduGanimet bilişim ismini ilk defa duyuyorum.Umarım bundan sonra hizmet alacağınız firma konusunda biraz daha titiz davranırsınız.Bu arada siteniz şuan açık.
Saygılar.
Alfa Bilişim İnternet Hizmetleri - 27-10-2009, 23:38:26Üyeliği durdurulduÇoğu kişi yeni duymuş ama yeni değiller en az 4 yıllık firma genelde e-ticaret üzerine çalışıyolar, bende mağduruyum onların son 1 ayda attığım hiçbir ticket cevaplanmadı telefonlar zaten iptal önceden böyle değillerdi, son birkaç aydır sorunları her neyse herkesi perişan ettiler 2 tane siteme erişim yok şu anda, 4 gündür kapalı sitelerim. umarım bırakmamışlardır, bırakmışlarsa benim gibi onlarca insan mağdur olacak.
- 28-10-2009, 02:19:31Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Yazık... oysaki başlarda güzel calısıyorlardı bi kaç alışverişimde faturamı bile kesip göndermişlerdi , dolandırma mabında iş yaptıklarını sanmıyorum belkide baslarına bi iş geldi büyük bi sorunları oldu kim bilir... bir çok kişi eminim mağdur olacaktır. ve ümid ediyorum ki kısa sürede çıkıp kendilerini aklarlar başlarına kötü bir şey gelmemiştir ve tek sıkıntı burda mağduriyet çeken müşterilerin bir kaç günlük sorunu ile kalır... yoksa arkalarında Aslını bile bilmediğimiz bir kayboluş ile "*********** Ganimetbilişim" anılarak kısa bir süre sonra unutulacaklardır...
- 28-10-2009, 23:01:48enforcer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yazdığını biraz daha açsana ne demek istediğini tam olarak anlayamadım? Bu arada ganimet bilisim ile alış veriş yapıp mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
enforcer yazdığının açılımını bekliyorum.
Arkadaşlar bu arada ganimet bilişim DIRECTI INTERNET SOLUTIONS PVT. LTD. D/B/A bu firmanın bayisi farzedelim ki ganimet bilişim kepenk kapatıp kayıplara karıştı ki öyle görünüyor şuan inşallah öyle bir durum söz konusu olmaz. Bu durumda scriptleri, siteleri vs. bir köşeye koyup domainleri kurtarabilmeniz için Ganimet Bilişimin bayisi olduğu DIRECTI INTERNET SOLUTIONS PVT. LTD. D/B/A firmasına destek maili göndermek durumu izah etmek tabi bu durumda domainlerinizin kayıt bilgileri ile kimlik bilgilernizin aynı olması gerekiyor sallama bilgiler girmişseniz bir bardak su için kayıtlı domainlerinizin üstüne. Bu firma ile iletişime geçmek için buradan ulaşabilirsiniz. Tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi tekrardan iletiyorum.