Teknofirst.com.tr
6
●348
- 22-10-2023, 15:41:12Merhaba xenforo forulumu için @enessenturk; isimli arkadaşın önerisi ile buradan hosting aldım cumartesi sabahtan beri bildiğim kadarı ile siteleri ve bizim sitelerimiz kapalıydı.Kendi siteleri dün gece açıldı ancak bizim sitelerimiz hala kapalı.Ticketlara cevap dahi vermiyorlar.Konu hakkında bir açıklamaları yok yedeklerimi alıp lanet olsun diyip başka yere geçeceğim.Bol bol müşteri kaybetmenizi dilerim.Bu dileğimin nedeni sitenin kapalı olması değil 10 gün kapalı kalsın ama insanları bilgilendirin.
- 22-10-2023, 16:08:51Referansınız için teşekkür ederiz.Meta9132 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
İstanbul/Comnet - Bursa/DGN lokasyon Web Hosting hizmeti sağlayabiliriz. Detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hostolog.com - 22-10-2023, 16:19:06Benim de sitem 5 gündür kapalı. Her ay 2-3 gün kapalı kalıyor. Hostingimi mecburiyetten yeni yenilemiştim, iademi ve yedeklerimi alıp ayrılacağım. Sunucular Burkina Faso'da olsa daha hızlı erişirdik. Misafir; Firmasını önermiyorum, mağduriyet gidermek için bile bir çabaları yok.
Hayırlı günler dilerim.