• 08-01-2009, 10:25:48
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Evet arkadaşlar sununucu.com.tr hakkında daha önce yazılıp çizildi, fakat ogünden bugüne zaman geçti, hizmet alanlar oldu gördüğüm kadarıyla, bugün kampanya maili gelmiş, oldukça uygun fiyatları, ama dünden bugüne sunucu.com.tr de neler oldu merak ediyorum,

    Hizmet alanlar varsa fikirlerini yazarlarsa sevinirim.
  • 17-02-2009, 13:51:05
    #2
    Muşteri Hizmetleri -0 Diyebilirim Serverlerini Bilemiyorum sorulara cevap 5 saatde geliyor ve basit olarak sorunuza 2 kelime ile cevaplanıyor Sitede 29 lira deniyor odemeye gecince 19 usd Görunuyor Kurla carpınca 35 TL civarında tutyor 6 Lira Kur farkında Size giriyor

    Bence Eski tas eski Hamam
  • 17-02-2009, 16:56:55
    #3
    sunucu.com.tr = dadikhost diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

    dadikhost diye arama yapıldığı zamanda aşağıdaki snuç çıkıyor.

    https://www.r10.net/search.php?searchid=7943964
  • 17-02-2009, 17:10:36
    #4
    Evet sunucu.com.tr dakikhost'a ait batuhan dı sanırım sahibinin adı.
  • 17-02-2009, 17:18:48
    #5
    Üyeliği durduruldu
    İncelemenizde fayda var.

    Turk.internet.com | Teklan ile Siberalem Arasında dDOS Tartışması |
  • 17-02-2009, 18:39:44
    #6
    Üyeliği durduruldu
    sunucu.com.tr=dakikhost.com=fdcturkey.com bunlar sahibi mustafa batuhan çelikel dir.kesinlikle satış yapmanızı tavsiye etmiyorum.genede siz bilirsiniz.batuhan vps lere kendısı ddos botnet çekip ram trafik cart curt ekstra masraf çıkarabilir dikkat ediniz.
  • 27-03-2009, 18:00:29
    #7
    Komidin, serverlarımızı ve dolayısıyla sağladığımız hizmeti bilmiyorsan sorulara 5 saatte yanıt geldiğini nereden biliyorsun ? 1 dakikada yanıtladığımız sorular da oluyor, 24 saatte yanıtlanan sorular da oluyor. Ben şu an baktığımda, son 6 ayda gelmiş olan 10037 tane yanıtlanmış soru olduğunu görüyorum, bunu da ıspatlayabilirim. Hatta böyle boş boş konuşacağınıza üşenmeyip bir gün iş yerimize gelirseniz burada da canlı olarak gösterebilirim.

    Grikare, teklan ile ebi arasındaki ddos olayı ile benim bir alakam bulunmuyor. O tarihte sadece polise ifade verdim, bizim tarafımızdan yapılmış bir işlem ya da ellerinde bizim yaptığımızı gösteren bir kanıtları bulunmuyor. Olay tarihinde Teklan'da çalışan Hakan Unuz isimli kişinin para karşılığı ebiye böyle bir bilgi verdiğini öğrendik. Haliyle bu suç ile alakamız yok zaten suçlu olmuş olsaydık bir ceza kesilirdi. Ayrıca bu olay benim başıma geldiği için mi suçlu pozisyondayım ? Farklı bir isim de söylenilmiş olabilirdi yani. Herkes herkese dava açabilir ama bu bizi ne kadar bağlar ona da mahkeme elindeki deliller ve bilir kişiler ile karar veriyor.

    Mesene, senin yazdığına cevap bile vermek istemezdim şu anlatmayı beceremediğin yazın yüzünden, fakat bu firma şimdiye kadar hiç bir müşterisine limit aşımı için fatura kesmiş değildir. Bana batuhan diye hitap etmişsin de, babamın oğlu musun beni nerden tanıyorsun, nerden geliyor bu samimiyet ?

    Son olarak; derdi sorunu sıkıntısı hakkımızda kötü düşüncesi olan veya bize garezi olan varsa atlasın gelsin lütfen. Öyle boş boş yazı yazmakla olmasın bu işler. Abzürt mesajlar yazan adamların hepsine bakıyorum, 1 tanesini ne tanırım, ne diyaloğum olmuş ama öyle atıp tutmasını iyi beceriyorlar. Ben sizin yazdığınız bu kötü yorumlar yüzünden her gün kaç tane müşteriye açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Çevrenizdeki bakkalları marketleri veya başka iş yerlerini böyle kötülüyor musunuz ? Veya bizi kötülediniz de ne oldu battık mı ? 2004 yılından beri piyasadayız ne oldu kötü yorumlarınız etkiledi mi ?
    Çalışan her iş yeri, sahibi tarafından layığı ile işletiliyorsa çalışmaya devam eder. Çok şükür bu yapılan boş ve anlamsız kötü yorumlar bize sadece müşteri ve müşteri adaylarına açıklama yapmak adına vakit kaybettiriyor, yoksa aksayan bir iş veya hesabını vereceğimiz bir durum bulunmuyor.

    Bizimle aynı işi yapan ve bize karalayıcı mesaj yazan arkadaşlara söylüyorum, "bizim yerimizde olmak için daha çok çalışmanız gerekiyor ve ne kadar çalışırsanız çalışın bırakın geleceğiniz noktayı, gelmek istediğiniz yer bile bizim kadar büyük olamayacak".
  • 02-08-2009, 07:16:42
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Hizmet aldım, Vpslerde CPU Sınırlaması var ama yinede iyi hizmet sağlıyorlar. Tavsiye ederim.
  • 08-08-2009, 17:49:24
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Bence sunucularında güvenlik sıfır.