• 05-04-2007, 04:56:05
    #28
    Bende bir ara host hizmeti almıştım oradan 24 $ a şu anda sitelerine bile bakmıyorum onun için bilmiyorum ne durumdalar. Fatura geldi sevindim açtım baktım ne göreyim bir Cam firması cam firması dediğim ev camları yapan camcılarımız varya oradan kesilen bir fatura sitemi yapmadan başka yerde yayınladım Birde para gönderirken havale parası vermiştim o zaman 80 YTL havaya gitmişti havale dahil...
  • 06-04-2007, 10:55:29
    #29
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bende ilk başta forum için hesap aldım 1 gb alan daha yeni açildi 2 hafta olmadi bile ama nedense cpu çok yiyor diyip kapatılar siteyi telefonlara cevap veriyorlar ama
  • 25-05-2007, 20:55:53
    #30
    Üyeliği durduruldu
    benimde eskiden 3 sitem bu sirketteydi öyle aptal saptal hikayler anlattılarki yayınımın durudurlması ve mysql baglantısının zırt pırt kopması icin gulmekten geberdim desem yeridir.

    mesela normal bi forum scripti kuruyorsun mysql baglantısının surekli kesildiginden şikayet ediyorsun adamların cevabı su. sitenizin trafigi cok oldugundan ve server yukunu artırdıgından size 2 secenegimiz var ya hosting paketini yukseltin yada bu baglantı kesilmelerine alısın.

    eee zaten biraz önce kurdum scripti daha 2 uye var ne hiti he server yuku ne baglantı kopması

    servage'dayım mutluyum
  • 17-09-2007, 22:03:32
    #31
    Üyeliği durduruldu
    Bende bu firma ile çalışmıştım bir zamanlar. Hiç bir şekilde firmaları karalamayı sevmem ancak hizmet kalitesi gerçekten yok.

    Ayrıca şöyle bir olay geldi başıma. Verdikleri fax numarasına fax göndermek istedim Özkan Bey'e, fakat fax makineleri yokmuş, karşıdan telefonu açtı ve olmadığını söyledi. Bende hazırladığım faxı gönderemediğim için güzel bir fırça atmıştım kendisine. Yanıltıcı bilgi verdikleri için kızdım.

    Paranızı çöpe atmayın derim
  • 02-05-2008, 15:18:47
    #32
    Arkadaşlar atlaspronet için yapılan olumsuz görüşlerin tamamına katılıyorum. Şu an itibariyle bende atlaspronet ile sorun yaşıyorum.Bu firma hakkında kesin bir kanaat edinmek isterseniz iletişim bilgilerinden kendilerine ulaşmayı deneyiniz ulaşamayacaksınız çünkü adamlar yok ortada.
  • 02-05-2008, 15:39:24
    #33
    Ozuma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selamlar;
    Benim sitem 2 yıl'a yakın bir süredir Atlaspronet'de ve şimdiye akdar hiç büyük bir sorunla karşılaşmadım. EnterpriseI paketiinalmıştım sınırsız BW veriyorlar. Bazen kasılmalar gerçekleşiyor ama fazla rahatsız edecek kadar değil.
    ayrıca Atlaspronet yabancı bir firma olarak ATLASpronet - Hosting, Reseller, Dedicated Server Solutions and Internet Technologies aynı ücretlerde veriyor ama ATLASpronet - Hosting, Reseller, Dedicated Sunucu Çözümleri ve Internet Teknolojileri Türkçe bayiliği gibi bir şey.
    İstersen İngilizce sitelerindeki adrese de bakabilirsin. İzmir adresleri mevcut.Ne yabancı hostinginden bahsediyorsunuz.Hemde Türkiye bayiliği var!Komik.
  • 02-05-2008, 15:43:45
    #34
    Bunları ve benzeri hosting firmalarını(!) görünce aklıma cem yılmazın reklamı geliyor
  • 07-10-2009, 18:06:22
    #35
    popüler hosting firmaları hariç diğerlerini düşünmeyin bile derim...

    gıda sektöründe pınar,maret gibi düz mantık...
  • 07-10-2009, 22:11:21
    #36
    aristosokrates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    popüler hosting firmaları hariç diğerlerini düşünmeyin bile derim...
    gıda sektöründe pınar,maret gibi düz mantık...
    bence yanlış bir düşünce. her popüler firma iyi değildir. her iyi firma popüler değildir. bazıları isimtescilden [mesela] domain alıyor ödeme bildirimide yapıyor ama açmıyorlar. popüler firmalarda böyle bir problemde oluyor.