• 06-07-2006, 02:09:02
    #1
    arkadaşlar burası kimin?yada nasıl biyer?sanırım turktelekomla alakası yok,degil mi?bana 2 gündür reklamları geliyor mail yoluyla.fiyatlara bakınca şaşırdım açıkcası çünkü 2gb alan sınırsız bw veriyorlar yıllık 50 ytl ye... e-posta ve telefon bilgileri vardı sitelerinde sadece...

    MSN : msn@tt-hosting.net
    Telefon : 05436938758
    varmı bi bilgisi olan?
  • 06-07-2006, 03:48:02
    #2
    Misafir
    İçimden bir his sitelerine bile bakmadan güvenli değil diyor. 3 kuruş fazla olsun sağlam yerden olsun.
  • 06-07-2006, 04:06:23
    #3
    yok yani gelen maillerden dikkatimi çekti almak için sormadım yani
  • 06-07-2006, 04:16:31
    #4
    Üyeliği durduruldu
    spam mail atıyor diye bi yerde eleştirmişlerdi
  • 06-07-2006, 04:46:52
    #5
    evet banada aynı mail geldi
  • 06-07-2006, 12:45:08
    #6
    Türk Telekomla alakalı olsa zannetmem cep telefonu numarası vereceğini.
  • 06-07-2006, 13:41:54
    #7
    Misafir
    banada turkiyespot.net den geliyor sahibini 2 senedir tanıyorum scriptleri çalıp marez diye yayınlıyor adım ali diyor ama gerçek adı mehmet