Merhabalar,
Normalde çok böyle konular açan biri değilim fakat bu nezaket ve emeğin anlatılması adına bu konuyu açmam elzem oldu.
2008 model honda civic aracım var gerek yaşı itibariyle gerek benim kullanmam gerekse yüksek kmsi nedeniyle ister istemez bakım ön düzen parçaları vs gerekli oluyor.
Yaklaşık 3 yıldır bu arkadaş ile aracımın tüm parçalarını alıyorum her parçada beni bilgilendirdiği için tabiri caizse kazık yemeden en kaliteli ürünleri bana gönderiyor.
Şuana kadar gerek aldığım bakım setleri gerek aksler olsun gerekse fikir alışverişinden çok memnun kaldım.
Kendisine çok çok teşekkür ederim. @DoraOtomotiv; ALLAH (c.c.) razı olsun.
@DoraOtomotiv üyeye Teşekkürüm var !
1
●296
- 02-12-2024, 19:30:58Foruma üye olmama vesile olan arkadaş. Elimden gelse sorunları kökten çözebilecek çözümler sunacağım ama elimden gelen en fazla bu oluyor. Bu konuyu görünce çok pamuk oldum, onure ettin beni teşekkür ederim. Aynı iltifatları bende sana iade ediyorum. Forumda maddi, manevi arkasını düşünmeden çalıştığım sayılı kişilerdensin. Hem alışta, hem verişte. Seviliyorsun