Çok uzun zamandır hostingleri kendilerinden alıyorum. Ticket/destek sistemleri aşırı hızlı. Ve tamamen yardım odaklı çalışıyorlar. Takım liderleri inanılmaz bilgili biri sadece hosting almama rağmen yazılım üzerinde yardımcı oldukları olmuştur.
Teşekkürler @guzel.net.tr; ^^
@guzel.net.tr Teşekkürüm Var!
6
●284
- 04-03-2024, 13:06:04Bende yaklaşık 1 senedir @guzel.net.tr; kullanıyorum sağolsunlar destek sistemleri üzerinden hızlı bir şekilde her türlü şekilde yardımcı oluyorlar, aldığım yazılımlarda bi sorun çıksın üşenmeden bizim değil demedem kontrol edip hatayı tespit edip hem bildiriyorlar hemde hatayı ve sorunu düzeltiyorlar ayrıca 1 sene boyunca reseller planımda hiç bir şekilde kesinti vs olmadı
Bende burdan sizin konunuz vesilesiyle verdikleri hizmetler için kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum - 04-03-2024, 13:21:22Yarim saat bekledigim de olmustur ama hiç sorun degil. Ben memnunum. 2018 yılında @erkanox; Erkan abi sayesinde tanıştım. 6 yildan beri baska hicbir firma ile çalışmam.