@odeaweb; ekibine r10 forumda rastlamış ve denemek için 20'lik reseller almıştım. Daha sonra bu sayıyı 40'lık olarak yükselttim. Daha sonra da bir reseller daha aldım.
Bugün kendilerinden belkide birçok sunucu firmasının destekte bulunmayacağı bir konuda yardım talep ettim (Talep ettiğim yardım konusunu suistimal etmek isteyen çıkabilir diye paylaşmayacağım. İş yüklerini artırmak istemem.). Sabırla ve kibarca talebime yanıt verdiler ve içinde bulunduğum problemli durumdan beni kurtardılar.
Kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Yardımcı olan Ahmet Tosun Bey başta olmak üzere tüm ekibe selam ve sevgilerimi sunarım.
OdeaWeb Ekibine Çok Teşekkürlerimi Sunarım
6
●225
- 31-08-2020, 16:38:49Eşime dostuma önerdiğim bir firmadır, Hizmet kaliteleri değişmediği sürece ve bu fiyat politikası aynen devam ederse uzun yıllar müşterileri olarak kalacağım ender firmalardan biridir.
Teknik destekleri muazzam, ticket atıyorsun acaba ne zaman yanıt verecekler diye düşünmüyosun sadece F5 yapıyosun
))
))