Çok Teşekkürler Bey_
1
●151
- 22-04-2020, 00:31:58Yazacak çok şeyim var aslında. Eğitim setini satın alarak başladı muhabbetimiz @Bey_; ile. Eğitim setinin faydasını gördüm satın aldım. Bitti hizmet sandım ama aslında yeni başlıyormuş. whatsapp üzerinden yazıştık. yazışmayada devam ediyoruz. Her türlü bilgisini benimle paylaştı sağolsun. Hocam benim elimden tuttu RABBİM de onun elinden tutsun. Gerçekten çok iyi birisi bunu yazışmalarınızdan anlayabilirsiniz. Hissettiriyor resmen. Sizde iletişime geçmekten çekinmeyin. Eğitim setini almasanız bile konuşun öneriyorum.
- 22-04-2020, 01:00:22Alper Selamalperenoral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Aslında benim adıma açılmış bir konu dahi olsa, bende ne kadar teşekkür etsem sana az
Konumda ve özel mesajla görüştüğüm kişilere de hep aynı şeyi iletiyorum. Eğitimi verip kenara çekilmek değil niyetim, bu yüzden bilgim dahilinde olan her konuda, elimden gelen tüm yardımı yapmaya çalışıyorum.
Böylesine güzel bir mesaj beni çok mutlu etti. Ne desem bilemiyorum
Sende ki hırs, azim hatta biraz da sabırsızlığın olduğu sürece çok daha hızlı şekilde yükseleceğin, bir şeyleri başaracağın çok aşikar.
Bana " başarılar dilemekten " başka bir söz bırakmadın. Eline sağlık, süpersin
