üstüne yeni güncelleme yayınladılar. Ticaretimizin olduğu kişiler bilirler ki kimseye yalakalık için veya para için yaklaşmayız. Öncelik bizim için iş ahlakıdır ve üzülerek belirtmek istiyorum ki iş ahlakı konusunda en geride olan kategorilerden biri instagram kategorisidir. Herkes böyledir demiyoruz. Güzel insanlarda var allaha şükür. Coşkun Bey de bunlardan birisi. Kendisine ve iş arkadaşlarına yaptığı işlerde başarılar diliyor, soru/sorunlarımıza yaptığı yaklaşımlar ile işinin hakkını verdiği için teşekkür ediyoruz.
SosyalFor'a Teşekkürler !
2
●424
- 30-11-2018, 23:50:32İnstagram kategorisinde aktif bir ticaret konum olmadığı için panel üzerinden satış yapan/müşteri olan birçok kişi beni tanımayacaktır. Fakat panel satışı yapan kişilerin çoğu iyi bilir. Forum içerisinde satılan birçok paneli aldık denedik. Ne yazıkki hiçbirinde tam zamanlı verim alamadık. Orjinal dosyaları her zaman koruduk. Dosyalarda değişiklik hiçbir zaman yapmadık. Ama satın almadan önceki ilgiyi satın aldıktan sonra ne destek biletleri konusunda ne hatalar konusunda göremedik. Bir süre sonra da işi bıraktık, satış haklarını devrettik( bu sıralar bu moda ) gibi cevaplar aldık. Sonunda birçok panelde olmayan özellikler nedeniyle SosyalFor'u da bir deneyelim dedik. Kendilerinden duyduğumuz memnuniyet nedeniyle bu konuyu açma gereksinimi duyduk. Diğer panel sahipleriyle karşılaştırdığımızda, kendi içimizde "işi bıraktık" diyenlere verdiğimiz "çöktü" kategorisindekilerin ortalama süresini aştılar ve hala işe devam ediyorlar. İstediğimiz zaman yardımcı oluyorlar. Sistemimizde bir sorun olduğunda direk ulaşabiliyoruz ve en önemlisi hala çökmediler
üstüne yeni güncelleme yayınladılar. Ticaretimizin olduğu kişiler bilirler ki kimseye yalakalık için veya para için yaklaşmayız. Öncelik bizim için iş ahlakıdır ve üzülerek belirtmek istiyorum ki iş ahlakı konusunda en geride olan kategorilerden biri instagram kategorisidir. Herkes böyledir demiyoruz. Güzel insanlarda var allaha şükür. Coşkun Bey de bunlardan birisi. Kendisine ve iş arkadaşlarına yaptığı işlerde başarılar diliyor, soru/sorunlarımıza yaptığı yaklaşımlar ile işinin hakkını verdiği için teşekkür ediyoruz.
- 01-12-2018, 00:29:32Valla ne yalan söyleyim. paneli ilk satış konusu açtığı zaman aldım. hala da kendi kurulumları ve güncellemeleri dışında tek bir noktasına dokunmadım. vakit bulamadım bir türlü aktif hale getirmek için. Ancak ben arkadaşların samimi yaklaşımlarından ve kibarlıklarından çok memnunum.
Şikayet üzerinden birçok linç çabası gördüm bu sektör olgunlaşmamış yaşça küçük arkadaşların ellerinde tabi doğru da onlara hitap eden bir sektör ancak yine de ticaretin içinde bulunuyorsan ticari ahlağı taşımak zorundasın. bu yüzden mesela takipçi satışı reklamlarında olan fake tıklama saldırısı gibi bir kıskançlık doymamazlık hırsızlık gasp gibi ahlaksızca bir hareketin bu işin yazılım kısmında da çekememezlik ve linç amacı şeklinde tezahür etmesi kaçınılmaz. çok ta görmüyorum bu tarz çabaları bu toy kişilere.
Günlük mail geliyor mesaj geliyor şunu yaptık şunu yapacağız güncelleme çıkacak aksilik çıktı yarın olacak test edin falan. bir sorunlar varsa da en azından arkasındalar yani. kaçak göçek ulaşılamaz insanlar değiller. yok admin panelini biryerden almışlar gibi şeyler de gördüm. Hanginiz bir yazılımı ne olursa olsun ilk satırından son satırına kadar yazdınız bugüne kadar ??
önemli olan ortaya işe yarar birşey koymak . sosyalfor da işe yarar birşey koydu ortaya ve geliştirmeye ya da sorunları gidermeye devam ediyor. Ayrıca en önemlisi yanıtsız bırakmıyor. Teşekkürler arkadaşlar. - 01-12-2018, 01:17:39Üyeliği durduruldu@enesrendeci;
Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz biz sizlere en kaliteli hizmeti vermek için buradayız ve değerli mesajınız içinde çok teşekkür ederiz her zaman güncellemelerimiz olacaktır. Her script farklıdır her scriptin satıcısı da farklıdır bireysel satıcılar vardır kurumsal satıcılar vardır bireysel her zaman bırakabilir bu işi hatta isterse destekte sağlamaz fakat kurumsal olmak öyle değildir sizin her sorununuzla ilgilenmektir zaten o scriptleri alıp %80 oranla 1 veya 2 hafta sonunda bizlere geçiş yapmaktadırlar tıp ki sizde olduğu gibi o yüzden biz sizler için buradayız.
@tatarhan;
Siz bizim diğer müşterilerimiz gibi çok değerli bir müşterimizsiniz her zaman bizlere ulaşabilirsiniz her zaman sonuna kadar destek vermek isteriz. Şikayet konularında iftira atan , karalama yapan kişiler her zaman olacaktır bunlar zaten her sektörde olabilicek durumlardır biz bu kişilerin tespiti ve ilgili delilleri toplayıp gerekli yaptırımları zaten yapmaktayız. Değerli güzel yorumunuz içinde çok teşekkür ederiz müsait bir zamanınızda sizlerle görüşmek isteriz
