Valla ne yalan söyleyim. paneli ilk satış konusu açtığı zaman aldım. hala da kendi kurulumları ve güncellemeleri dışında tek bir noktasına dokunmadım. vakit bulamadım bir türlü aktif hale getirmek için. Ancak ben arkadaşların samimi yaklaşımlarından ve kibarlıklarından çok memnunum.
Şikayet üzerinden birçok linç çabası gördüm bu sektör olgunlaşmamış yaşça küçük arkadaşların ellerinde tabi doğru da onlara hitap eden bir sektör ancak yine de ticaretin içinde bulunuyorsan ticari ahlağı taşımak zorundasın. bu yüzden mesela takipçi satışı reklamlarında olan fake tıklama saldırısı gibi bir kıskançlık doymamazlık hırsızlık gasp gibi ahlaksızca bir hareketin bu işin yazılım kısmında da çekememezlik ve linç amacı şeklinde tezahür etmesi kaçınılmaz. çok ta görmüyorum bu tarz çabaları bu toy kişilere.
Günlük mail geliyor mesaj geliyor şunu yaptık şunu yapacağız güncelleme çıkacak aksilik çıktı yarın olacak test edin falan. bir sorunlar varsa da en azından arkasındalar yani. kaçak göçek ulaşılamaz insanlar değiller. yok admin panelini biryerden almışlar gibi şeyler de gördüm. Hanginiz bir yazılımı ne olursa olsun ilk satırından son satırına kadar yazdınız bugüne kadar ??
önemli olan ortaya işe yarar birşey koymak . sosyalfor da işe yarar birşey koydu ortaya ve geliştirmeye ya da sorunları gidermeye devam ediyor. Ayrıca en önemlisi yanıtsız bırakmıyor. Teşekkürler arkadaşlar.