• 22-08-2014, 13:44:08
    #1
    Uzun zamandır hep hostlarla vpslerle sorun yaşayan biriyim.Çünkü çabuk aldanarım tatlı söze.Bir yılda belki 8 hosting değiştirdim.Hepside ilk etapta değer verdiler ilk ödemeden sonra ise mesafe koydular.Ticketlere geç cevap vermeler vesaire.
    Bir arkadaş vasıtası ile emikrona geçtim.Bir hafta sonra ödeme yaparım dedim tamam dediler.
    Sayın diye değil,kardeşim diye hitap ettiler.Bana samimi geliyor böyle şeyler
    İki müşterinin sitesi benim hatam yüzünden çöktü,yedekleri bile yoktu.Herşeyi onardılar sağ salim teslim ettiler.
    Ticketlerime hızlı cevap veriyorlar.Arada geç oluyor ama herkesinde işi gücü var hak veririm.
    En önemlisi,opencart kurulu bir siteye zarar verdim,sevdiğim bir abinin ve günde belki 500-600 tl kazandığı bir site adamlar 8 saat işi gücü bırakıp sadece benimle ilgilenip hatayı giderdiler ve ek bir ücret istemeden...
    Bunlar üç beş şey sadece 2 aydır buradayım...Yaptıkları öyle güzellikler var ki anlatamam Şuan 4 kişi ile birlikte bir resel 2 vds kullanıyoruz sıfır sorun,hızlı perfonmans.Gerçekten aldığı her kuruşu hakediyor.
    Tabi ki kimseye gel sende geç demem ama denerseniz de sorun yaşamayacağınıza inanırım...
    Çok uzun yazdım sanırım
  • 22-08-2014, 13:54:53
    #2
    Ben de aynı şekilde oldukça memnunum.Ali hoca oldukça içten ve samimi davranıyor yardıma ihtiyacınız var ise bunu gocunmadan yapıyor.Gerçek bir esnaf gibi davranıyor..Bende kesinlikle tavsiye ederim.
  • 22-08-2014, 13:59:29
    #3
    byfrodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben de aynı şekilde oldukça memnunum.Ali hoca oldukça içten ve samimi davranıyor yardıma ihtiyacınız var ise bunu gocunmadan yapıyor.Gerçek bir esnaf gibi davranıyor..Bende kesinlikle tavsiye ederim.
    Aynen.Gerçi ben adını bile bilmiyorum ben abi o kardeşim diyor
    Bu arada kendim seo işleri yapıtğım için,hosting önemide biliyorum.Bu denli hızlı hostingi daha önce seohosting firmasında kullanmıştım.Fiyatlar yüksek geldi diye bırakmıştım.Şuan her şeyi ile memnunum. Rabbim işlerini ve bereketlerini artırsın.
  • 22-08-2014, 14:09:12
    #4
    host hizmet sağlayıcılarında hep şikayet görmeye alışmıstık

    tebrik ederim bu kişiyi ozaman


    Not : konudan sitedeki yazılımla alakalı sorunlarada müdahe ettigini anladım tebrik ederim ismi lazım degil bir firma kücük bir soruna yalvarttırmıstı