• 31-01-2025, 17:20:34
    #1
    Merhaba, yabancı bir gruptaki üyeleri yeni kurulmuş bir gruba çekebiliyor musunuz ? Politika ihlali vs. yaşanıyor mu çünkü ben hiçbir şekilde hedef gruptaki üyelerin tamamını göremiyorum... Bu hizmeti verenlerden bilgi rica ediyorum ve ileriye dönük bir fiyata ihtiyacım var eğer sistem sorunsuz işliyorsa.
  • 31-01-2025, 18:00:22
    #2
    Merhaba,

    Junglesmm.com olarak, sizlere en kaliteli sosyal medya hizmetlerini en uygun fiyatlarla yardımcı olabiliriz. Telegram gruptan gruba üye çekimi ve SMM panelimizdeki tüm hizmetler aktif ve çalışmakta olup, çalışmayan hizmetleri panelimizde kesinlikle bulundurmayarak kalite ve hızı ön planda tutuyoruz. Sizlerden gelen geri bildirimler sayesinde sürekli olarak kendimizi yenileyip, hızlı, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler sunmak için sürekli çalışıyoruz.

    Bayilik ve API müşterimiz olmak isteyenler için ana sağlayıcı fiyatlarından yararlanma imkanı sunuyoruz. Bu sayede, birçok hizmeti piyasanın en uygun fiyatlarıyla sunabilirsiniz. Ayrıca, sizler için 7/24 aktif olan WhatsApp destek hattımız ile her zaman yanınızdayız; soru ve sorunlarınız için bize ulaşabilirsiniz.

    Bize Ulaşın:
    WhatsApp | +44 7411 782367
    E-Posta | hi@junglesmm.com
    Website | https://junglesmm.com