Bu satış konusu 2 adet birbirinden farklı telegram otomasyonu satış konusudur.
1-Telegram Haber Botu
Bot Ne Amaçla Kullanılır ? : Telegramda olan Spor , Kripto , Coin veya Sondakika Haber kanallarınız/gruplarınız için tasarlanmış bir bottur.Botu Kimler Kullanmalı ? : Telegramda kanalı/grubu olupta , gün içinde bunlara fırsat ayıramayan grup/kanal sahipleri için birebirdir.
Botun Çalışma Mantığı : İstediğiniz birden fazla kanal/grup listesini bota entegre ediyorsunuz. Bu girdiğiniz listedeki olan kanallara gelen her paylaşımı otomatik olarak tıpkı siz paylaşmış gibi sizin kanalınıza grubunuza gönderiyor.
Botun Kurulumu Zor Mu ? : Bot telegram numaralarına kuruluyor. İstediğiniz gruplarda olan paylaşımı tıpki online bir kişi gibi paylaşıyor.
Bu numaraya 1 kere kurmanız gerekir.(3-6 dakika içerisinde 1 numaraya kurulum yapabilirisiniz.) 1 numara ile 10 adete kadar grup/kanal listesi girebilirisniz.
Botun Fiyatlandırması : Botumuz ömür boyu ( unlimited ) olarak satılır. Tek seferlik bir ödeme alınır.
Bu botun satışı sınırsız ( unlimited ) olarak yapılmaktadır. Botun kurulumu için birebir anydesk veya teamviver ile bağlanıp kurulum yapıyorum. İsteyene kurulum videosunu da iletiyorum.
Botun örnek kullanım videosu :
Tıkla İzle Gel!
2- Crypto Whale Botu
Bot Ne Amaçla Kullanılır ? : Kripto dünyasında olan insanlar çok iyi bilir. Dünya geneli yapılan en büyük işlemleri borsa adı ile beraber anlık paylaşan bottur.
Botu Kimler Kullanmalı ? : Kripto kanalı/grubu olup canlı tutmak isteyen kanal/grup sahipleri.
Botun çalışma mantığı : Kaynak alınan web sitesinden otomatik olarak anlık yüksek hacimli işlemleri paylaşır.
Botun kurulumu zor mu ? Bir kez kurmanız yeterli , ömür boyu çalışır.(hesap kapanmadığı sürece) ( 2-4 dakika kurulum süresi)
Botun fiyatlandırması : Botumuz ömür boyu ( unlimited) olarak satılır. Tek seferlik bir ödeme alınır.
Bu botun sınırsız satışı ( unlimited ) olarak yapılmaktadır. Botun kurulumu için birebir anydesk veya teamviver ile bağlanıp kurulum yapıyorum. İsteyene kurulum videosunu da iletiyorum.
Botun örnek kullanım resmi : Tıkla Gör! Birebir aynı şekilde sizin adınıza ve profil resimli gün gün saat saat paylaşım yapacak olan işte o örnek alert botu!
İki bota birden ihtiyacı olup iki botu birden satın almak isteyen üyeler telegram veya r10 üzerinden ulaşabilir.
6 aylık haber botu 150₺
Haber botu sınırsız kaynak kodları ile 270₺
Forum da aktif değilsem buralardan ulaşabilirsiniz.
Telegram : @cohenva
Telegram , Telegram Bot , Telegram Haber Botu , Telegram Oto Paylaşım Botu
6 aylık haber botu 150₺
Haber botu sınırsız kaynak kodları ile 270₺
Forum da aktif değilsem buralardan ulaşabilirsiniz.
Telegram : @cohenva
Telegram , Telegram Bot , Telegram Haber Botu , Telegram Oto Paylaşım Botu