• 28-04-2010, 18:16:01
    Space adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "Ahmağa yüz, aptala söz vermeye gelmez"
    anlayan anladı
    Modlardan İlgilenmesini İstiyorum. Saygısız Ukala Ve Laf Torbası Oluşturan Cümlelerin Yetti. Eğer Yarışma Sahibi Bu FOOD Logosunu Görüp Hala Kullanıcam Diyorsa Kendi Bilir. Bir Daha Tasarım Yarışması Açacak Kişilern Düşünmesi Lazım. Biz Kafa Yoralım Çizelim Kopya Tasarım Kazansın Bu Adalet Mi ? Kopya Olmayan Bir Tasarım Kazansa Gocunmam Ama Böyle Bir Durumda Diğer Tasarımcılara Haksızlık Yapılmasına Sinirleniyorum !
  • 28-04-2010, 19:54:07
    Sinop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logonun konacağı site : www.tatlifiyat.com - Site şuan aktif fakat satışlar başlamamıştır



    Ne Tarz bir Logo İstenmekte: İstediğimiz en önemli özellikler akılda kalıcı olmasının yanı sıra alışveriş sitesi olduğunu çağrıştırmalı (alışveriş sepeti ile değil) Kurumsal bir firma izlenimi vermeli. E-Ticaret sitesi Logosuna uygun olmalı, Göze Hitap Eden Renkler kullanılmasının yanı sıra siyah-beyaz çalışmada da logo anlamını yitirmemeli


    Sinop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşar elimizde olamayan sebeplerden dolayı dün açıklamamız gerek yarışma sonucunu bügün açıklıyoruz öncelikle tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Ortağımın kararı ile Space arkadaşımızın çalışması üzerinde düzenlemeler yapılması koşulu ile yarışmayı kazanmıştır düzenlemeler yapılıp onaylanması ile birlikte ödemesi yapılacaktır.

    Kendinizle çelişiyorsunuz, bu logoyu hangi kriterlere dayanarak seçtiğinizi öğrenmek istiyorum. Yapılan logo bana hiçte alışveriş sitesi logosunu andırmadı ve eminim herkes benimle aynı fikirdedir.
  • 28-04-2010, 19:57:45
    şikeli bir yarışma olmuş gibime geldi benım
  • 28-04-2010, 20:30:04
    tdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şikeli bir yarışma olmuş gibime geldi benım
    yanlış gibine gelmiş...
    Kimsenin benimle şike yapması için bir sebep yok
    "- konusunu hatırlat bi ara 24 saat verdi"