500 YTL Ödüllü LOGO yarışması
782
●57.182
- 27-12-2008, 21:02:34Arkadaşlar logo demek öyle rastgele şekiller çizip, rengarenk boyamak ya da herhangi bir grafik programını açıp rastgele yazılar yazarak efektlere boğmak değildir. Logo aynı üzerinize giydiğiniz kıyafet gibidir. Gerektiğinde sadece tipografiyle bile temsil ettiği şeyi anlatabilmelidir. Eğer logoda amblem kullanılacaksa mutlaka bir anlamı olmalı, firmaya ait birşeyler barındırmalıdır. Bir logonun renginden kullanılan tipografiye kadar her detay firmanın hakkında bilgi verebilecek şekilde ince düşünülmelidir. Görüyorum ki çoğunlukla burada sırf göndermiş olmak için gönderilmiş çalışmalar mevcut.
- 27-12-2008, 21:03:19Teşekkürler eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum...ismoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-12-2008, 21:09:33Üyeliği durdurulduVirtus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısın arkadaşım,logo yaptıran beyfendinin kurumsala yönelmesi bence daha mantıklı... - 27-12-2008, 21:14:24Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Sen galiba sırf bunu yazmak için üye oldunVirtus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgini paylaştığın için sağol . birde istersen bu bilgilerini uygulamaya al.
- 27-12-2008, 21:24:24Evet sırf bunu paylaşmak için üye oldum. Hemen anladınız tebrik ediyorum sizi.Freezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerekli uygulamaları önceki sayfalarda sunmuştum fakat inceleme ihtiyacı duymadınız sanırım. 3 çalışma sunmuştum 2'sini kaldırdım son dakika gönderme kervanına katılabilmek için.
Gerekli uygulamaları önceki sayfalarda sunmuştum fakat inceleme ihtiyacı duymadınız sanırım. 3 çalışma sunmuştum 2'sini kaldırdım son dakika gönderme kervanına katılabilmek için.