Konu kurallara uygun olarak tekrar açılacaktır.
İyi forumlar.
400 TL Ödüllü ana sayfa çalışması.
8
●837
- 02-07-2015, 23:56:18Kaba bir tabir olarak algılanmasın rica ediyorum ama ucuz gören arkadaşlar katılmasın.berrkkra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi forumlar - 03-07-2015, 00:12:34Kaba bir tabir olmasın ama buranında kuralları var. Kafanıza göre fiyat belirleyip yarışma açamıyorsunuz
Alt limit 500 TL'dir buna göre yarışmanızı düzenlerseniz katılımcı bulursunuz yoksa siz pahalı görüyorsanız yarışma açmayın.
İyi forumlar.
Ek : Bilen bilir beni normalde yarışmalara vs yazmam ancak üslup önemli bir konu. Nasıl karşılarsanız o şekilde karşılanırsınız.
https://www.r10.net/tasarim-yarismala...t-tablosu.html - 03-07-2015, 00:37:12Revize geniş bir terim. Tasarımı görmeden henüz revize istemek yanlış olur. Ancak gördüğüm kadarı ile ufak tefek revizelere r10 da itiraz edecek tasarımcı görmedim. 400 TL Arayüz yarışması ama revize ile sıfırdan çizdirecek bir potansiyel algıladım. Şartlar düzenlebilirse katılmayı düşünebilirim.
Kaba bir tabir olmasın ama
Yarışma açma koşulları:
Yarışma sahibinin mesaj/ticaret sayılarının düşüklüğü gibi haklı sebeplerden ötürü katılımcılar konu sahibinin bir garanti göstermesini isteyebilirler. Bu durumda güvenilir birinin kefil olması, yarışma ücretinin ön ödeme yapılması gibi bir yol izleme ya da yarışmayı iptal etme kararı yarışmacıya aittir. Bu durumun sebep olacağı para transfer ücreti gibi kesintiler toplam ödül tutarından yapılır ve ödülü kazanan kesintilerden sonra kalan miktarı alır.
bu kuralında yerıne getirilmesini talep edebilme hakkımız varmış. - 03-07-2015, 00:54:57''Kaba bir tabir olarak algılamayın lütfen'' açıklamasından sonra cevaplarınız kaba bir tabir olmasın ama ile başlamış.
Uslup önemli fakat edep daha önemli ancak daha da önemlisi İş ahlakıdır. O da ''ama''dan önce ortaya çıkmıştır.
Kurallara uygun olarak yeni konuyu kısa zamanda açacağım.
Yarışmaya katılmaması gereken isimleride belirteceğim.
İyi çalışmalar - 03-07-2015, 01:16:45Burası sizin kural belirleyeceğiniz yer değil. Kime neyi dikta etmeye çalışıyorsunuz siz.? Evvela haddinizi bilin. Hizmeti almaya gelen siz siz, buradaki insanlara ahkam kesip 'yaparım,ederim,belirlerim' diyen yine siz. İş ahlakı konusu demişsiniz ancak şunu unutmayın ki birşeyleri öğretebilmeniz için veya öğütleyebilmeniz için önce o vasıflara sahip olmanız gerekli. Buna karar verecek olanda siz değil insanların genelidir.soLyanim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ek olarak yarışmalara katılmıyorum ancak kimin katılıp kimin katılmayacağını siz belirleyemezsiniz. Buradaki kurallara göre yarışma düzenleyecekseniz kuralları koyan yönetimin düzeni ile yarışmanızı açarsınız. Kural üstüne kural olmaz! - 03-07-2015, 01:23:19Yarışma kurallarını okumadığımdan sebep kendi belirlediğim fiyatı yazdım bu 1.adminmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şartlarım olacaktır. Sizi enterese eder bir durum yok bu 2.
İnsanlara bilmişlik yapmak yerine, görmedikleri şeyleri, İnsanca söylemek seviyenizi düşürmez yükseltir.
Yineliyorum ki kuralları görmedim.
Görmüş olsa idim böyle bir konu açmaz idim.
Son olarak konuyu kişiselleştirmenize gerek yok. Üstünüze alınacak, kimsenin üstlerine alıcak bir durumda söz konusu değil.
Kurallara uygun konuyu şartlarım doğrultusunda açarım.
Konuya farklı yerlere çekmenin anlamı yok.
Report edin!
Alt limit 500 TL'dir buna göre yarışmanızı düzenlerseniz katılımcı bulursunuz yoksa siz pahalı görüyorsanız yarışma açmayın.