• 15-08-2013, 17:09:20
    #64
    seyitali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu yazdıklarımı boşa yazıyorum zaten pek anlam ifade etmiyor sizin için. Kolay gelsin..
    Yaziniz anlam ifade ediyor seyit ali bey kardesim, yukarida belirttigim uzre sikayet konusu acilir kazanan arkadasiniza atfedilen hirsizlik calinti ve benzeri iddalar ispat edilirse ben uzerime duseni yani yarisma sonucunun iptalini saglarim.
    seyitali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben sadece kazanan logonun özgün olmadığını size belirtmek istedim. Seçersiniz seçmezsiniz o size kalmış. logoyu baştan seçin tarzında birşey söylemedim o da sizin keyfinize kalmış. 250 lira için burda kalabalık yapacak değilim. Hakkımız yeniliyorsa o zaman konuşurum, cevabımı alır eyvallah der susarım. tekrar kolay gelsin..
    Sorun su ki benim keyfim ile alakali bir durum soz konusu degil, bu secim benim degil musteriminizin tercihi.
    djxray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu saatten sonra konuşmak tartışmak boş, keşke seyitali yarışma bitmeden tasarımın çalıntı olduğunu söyleseydi. Tasarım müşterinin önüne gitmeden önlem alınırdı. Bu aşamadan sonra firma sahibi ben bu tasarımı kullanacağım diyorsa elden ne gelir. Herkese iyi günler.
    Anlatmak istedigimin ozetini burada @djxray sag olsun ifade etmis. Logo'yu secen musteri, ben degilim. Ben taseron yani araci kurum'um. Sizler musteriye sunum yapmadan evvel bu tarz bir itirazda bulunsaydiniz ve bu itirazinizin karsiliginda halki olsaydiniz zaten gereken yapilirdi.

    Saygilarimla.
  • 15-08-2013, 17:14:16
    #65
    Tasarımın çalıntı olduğunu söyleyen arkadaşlar açın şikayet konunuzu orada hesaplaşalım kim haklı kim haksız çıksın ortaya.Açmıyorsanız da burada laf kalabalığı yapmayın.Tasarım yapmayı sizden öğrenecek değilim.Ben r10 da yeni değilim bir çoğunuz beni tanır yaptığım iş de ortada sıkıntısı olan varsa görüşebiliriz her zaman.
  • 15-08-2013, 17:47:59
    #66
    her iki tarafada hayırlı olsun, çalıntı olunabilecek pek bir durum yok bence...
  • 15-08-2013, 21:13:07
    #67
    seyitali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu açıklama pek yeterli değil malesef. Var olan bir logoyu kendimiz tekrar çizip "tamamen kendim çizdim" diyebiliriz o zaman. Çalıntı bir logoyla yarışma kazanıp " yarışma sahibi üzerinde değişliklik istedi" diyerek üstünü örtemeyiz.
    Bu yazdıklarımı boşa yazıyorum zaten pek anlam ifade etmiyor sizin için. Kolay gelsin..
    arkadaşın anlatmak istediği müşterinin özgün,yaratıcı çalışmalar varken, internette dolaşan vektör,resimleri ufak değişiklerle yenibişi ortaya çıkaran çalışmaları beğenmesi. aslında olay müşterilerin yaratıcı tarafını kullanamamasıyla alakalı şirin gözüken logoyu seçebilir tabiki ama arkadaşın sitemi sanarsam bu yönde ben öyle anladım. tebrik ediyorum erman arkadaşımızı sonuçta yarışma bu müşterilerin zevki neyse o kazanıyor
  • 16-08-2013, 18:01:12
    #68
    hayırlı olsun iki tarafa da.