Büyük ihtimal renk modunu RGB'den CMYK'ya döndürmüşsündür...
Image > Mode > RGB Color yapın.
Boş dosya açarken de Color Mode kısmı RGB color olarak seçin...
Önce yukardakini dene, olmazsa Edit > Prefecences ve Edit > Color Settings'e gel ALT tuşuna basılı tut menü sayfası açılınca, OK'un altındaki Cancel, Reset'e döner ona basıp en başa alabilirsin ayarları...Yapamazsan programı tüm ayarlarıyla beraber silip tekrar kurmanı öneririm...
üstadım eline sağlık. Valla google dan buldum bu konuyu. Hazır üyeyken teşşekkür edeyim dedim. Sağol. İlaç gibi geldi...