• 13-01-2010, 02:35:18
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar,
    Forumumun tanıtılması ve karşılıklı kazanç şeklinde düşüncemi ilk onaylayan yarışma bugun itibareiyle başlayacaktır.

    Detaylı bilgi için: http://www.alkolik.org/forum/odullu-...yarismasi.html

    Katılım şartlarını okuyamıyorsanız;

    Alıntı
    Katılım şartları;

    * Katilacak kisinin profilindeki yazilar okunabilir olmalidir.
    * Profilindeki renkler goz yormamalidir.
    * Profil gezilebilir ve, belirgin olmalidir.
    * Profil içerisindeki yorumlarda(kufur/hakaret) icerici mesajlar olmamalidir. Eger varsa, CoAdmin/SuperMod veya Moderator arkadaslara bildirmelisiniz.
    * Katilacak kisinin en az forum icerisinde "50 mesaji" olmalidir.

    Yarismada uyulmasi gereken kurallar;

    * Yarismaya katilan herhangi bir uye, "MSN/Facebook/Ozel Mesaj" araciligiyla kesinlikle arkadaslarini kendisine oy vermesi icin davet edemez. Boyle birsey tespit edildigi anda, yarismadan men edilir.
    * Yarismaya katilan herhangi bir uye, baska bir yarismaci arkadasin "Katilim Sartlari"ni ihlal etmesini saglayamaz. Eger saglar ise; diskalifiye olmasi kacinilmazdir.


    13 Ocak 2010 tarihine kadar, bu konuyu izlemeli ve takip etmelisiniz. Gelişmeleri görüp, son gelişmeden sonra katılıma uygun halde yarışmamıza katılabilirsiniz.
    Katılan yarışmacıların ödülü isterse;
    "Kontör"e ve/veya Alkolik - Küçük Webiner, Dersler, Bilgi & Kültür (Blog) umuzda eğer sitesi varsa, bir dize tanıtım mesajına çevirebilir. (Makale ile, site reklamı yapılarak.)
    -
    Başarılar dilerim.
    Katılmak için ise şu linki kullanabilirsiniz; http://www.alkolik.org/forum/odullu-...yarismasi.html

    Iyi veya kotu yorum yapabilirsiniz, bunu bekliyorum zaten. Teşekkürler.
  • 13-01-2010, 04:33:20
    #2
    Hocam uykulusun heralde, konuyu nereye açmışsın.
  • 13-01-2010, 05:05:06
    #3
    Üyeliği durduruldu
    "Yeni Sitelerden Haberler" en uygun yerin burasi oldugunu dusundum hocam, yanlis yaptiysam rapor edelim dogru yere tasisin moderator arkadaslar. Kusuruma bakmayin, cidden uykuluyum.