Merhaba tasarım açısından değerli fikirlerinize başvurmak istediğim bir kurumsal site var. Güven ve kalite açısından en ufak ayrıntıya kadar yorumlarınızı bekliyorum. Siz bu siteye giriş yapsanız neden alışveriş yapmak istemezsiniz yada yapmak istersiniz?
Seo açısından tema değişikliğini bölüm bölüm yapmaktayım tam anlamıyla sadece ana sayfa tamamlanmıştır. Alt sayfalar için header ve footer kısmı tamdır ancak içerik kısmının tasarımı zamana yayarak tamamlanacaktır.
Eski tema için : http://web.archive.org/web/201601110....eimza.gen.tr/
Yeni sayfa ise: http://goo.gl/G3Fj7M
Teşekkürler...
Site tasarım yorumlarınızı bekliyorum.
3
●283
- 02-05-2016, 02:07:07İsim yapmamış bir marka olmadığı sürece artık bu konseptteki tasarımlar nedense bana amatörlük algısı yaratırıyor.fatihsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun dışında sadece temayı baz alırsak benim şahsi fikrim menü dışında slider ve geri kalanının elden geçirilmeye ihtiyacı var fikir ve çizgi açısından.
Elinize sağlık.
