Uzun zaman sonra gece gece canım sıkıldı konu tasarımı yapmak istedim sizce nasıl gidiyor?
Tasarım sizce nasıl gidiyor?
8
●276
- 01-02-2024, 05:34:15Hocam fazla font bilgim yok fazla tasarımdan anlayan da biri değilim malum fiyatlar artık adamı zorluyorBydfniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Profesonel değilim hocam senede 2 defa açarım açmam PS malum tasarım ücretleri bellioguzhanss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-02-2024, 05:40:22Teşekkür ederim hocam elimizden bu geliyor vallatuhaxotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir tasarıma o kadar para verip satış yapamasan sıkıntı maalesef bu piyasada bende elimden gelen bu ama geliştirsem kendimi daha iyi yerlere gelirim. iyi forumlar.
- 01-02-2024, 05:43:00PS ve ai kullanıyorum. Kendimi çok profesyonel göremem ama iş kendi işiniz ise müsait oldukça ücretsiz destek sağlayabilirim hocamAsmus1990 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-02-2024, 09:18:49Merhabalar hayırlı olsun öncelikle. Bir kaç tavsiye vermek isterim.
1. Başlık fontları kalın açıklamalar ve alt başlıklar daha ince bir font kullanılmalı.
2. Başlık ortaya yaslanmışsa diğer başlıklarda öyle olmalı. Biri ortada diğeri sağa yaslanmış olması estetikliği bozuyor maalesef.
3. Pixel ayarlarınıza dikkat etmenizi öneririm. Üst metni geniş tutup altındaki elementleri en üst pixelin içinde tutarsanız bütünlük elde edersiniz. Sizde alt metin üst metinin daha solunda kalmış dolayısıyla görselde kayma var gibi gözüküyor.
4. Gece/Gündüz uyumlu tasarım araştırmanızı öneririm. R10'u büyük ihtimal karanlık mod'da kullanıyorsunuz. Beyaza alıp baktığınızda discord icon'u kayboluyor. Bu yüzden iki tarafada uygun işlem yapmanızı öneririm.
5. Asimetriklik konusuna özellikle bakınız bence çünkü alt metinlerin bazıları üst metni daraltmış ve bazı paketlerde icon var açıklama yok.
Bunlara dikkat ederseniz çok daha iyisi ortaya çıkacağına eminim.

